5x zelfgemaakte tomatensoep

Zelfgemaakte tomatensoep, hier kan je eindeloos op variëren. Er is niets lekkerder dan een zelfgemaakte tomatensoep. Ik maak regelmatig tomatensoepen. Het is zo gemaakt, bomvol vitamientjes, goed vullend en je hebt snel een soeppan vol. Eén favoriet heb ik niet. Ik vind een Italiaanse tomatensoep met verse Roma tomaten en een hele basilicumplant erg lekker. Dit soepje is ook erg lekker in de zomer. Een Chinese tomatensoep met verse tomaten en gember ook om te smikkelen. Liever tomatensoep als voorgerecht of juist een vullende met linzen als hoofdgerecht? Je vind het in de volgende verzameling. En.. al deze soepen zijn vegetarisch, zelfs veganistisch, te maken.

1. Roma tomatensoep met verse basilicum

Een heerlijk en super gezond tomatensoepje, waar niet veel ingrediënten voor nodig zijn. Deze tomatensoep is niet gebonden, dus vrij van zuivel en daardoor ook nog erg slank. Daarnaast is de soep ook vegetarisch en veganistisch. Klik hier voor het recept.

Roma tomatensoep met verse basilicum

2. Mediterrane paprika tomatensoep met geitenkaas

Zelfgemaakte tomatensoep met paprika, gedroogde tomaten (pomodori secchi) en geitenkaas. Deze Mediterrane tomatensoep zit bomvol groente, is koolhydraatarm en erg lekker. De geitenkaas vind ik uitstekend bij de soep passen, het smelt er lekker in. Vervolgens maak je het af met verse basilicum. Klik hier voor het recept.

3. Chinese tomatensoep van verse tomaten

Zelfgemaakte Chinese tomatensoep van verse tomaten met taugé en bosui. Een goed vullend Aziatisch soepje, vegetarische en zelf veganistisch. Maar ook lekker om als topping wat geplozen gekookte kipfilet erin te doen. Klik hier voor het recept.  

Chinese tomatensoep van verse tomaten

4. Geroosterde paprikasoep met visspiesje

Geroosterde paprikasoep met een visspiesje. De soep is makkelijk te maken en erg lekker. Door de geroosterde paprika’s krijgt de soep een scherpe en Mediterraanse smaak. Klik hier voor het recept.

Geroosterde paprikasoep met visspiesje

5. Tomatensoep met linzen

Zelfgemaakte tomatensoep met linzen. Een recept met makkelijke ingrediënten en makkelijk te maken. Wat wil je nog meer?
Het is een stevige soep, helemaal veganistisch en heeft nog een beetje een bite, door de verschillende groentes. Klik hier voor het recept.

Tomatensoep met linzen

Dit artikel bevat mogelijk affiliate links