Mediterrane borrelplank met pestodip

Deze mediterrane borrelplank met pestodip is onmisbaar op elke borrel. En hapjes zien er altijd leuk uit op een plank. Ik vulde plank met heerlijke ansjovis, sardines, olijven, Libanees brood, hummus, chips en een heerlijke zelfgemaakte pestodip. Deze pestodip is zowel koemelk en notenvrij. Heerlijk om zowel je chips, maar ook het brood in te dippen. Ik kreeg van meerdere mensen te horen dat het naar kruidenboter smaakt. Dus ook een lekkere dip bij de barbecue. Een nadeel, het is erg verslavend!

Ingrediënten voor de borrelplank

Slabs chips
Rizzoli ansjovis met kappertjes
Riga Gold Noorse sardines in olijfolie met chili
Castellino Taggia Olijven
Enrico kerrie hummus
Costa Ligure Pesto Genovese BIO
3 el mayonaise
3 vellen Libanees brood

Recept voor de dip:

Roer 4 tl pesto genovese door de mayonaise. Thats it!

Lees meer over de Costa Ligura Vegan pesto’s