Lunchen bij Pim coffee & sandwiches op de Prins Hendrikstraat in Den Haag

Lunchen bij Pim coffee & sandwiches op de Prins Hendrikstraat in Den Haag. Dat is heel populair onder de buurtgenoten in de Prins Hendrikstraat. Elk weekend zit deze gezellig lunchtent bomvol. Ik vind het heerlijk in het weekend met familie of vrienden te lunchen. De Prins Hendrikstraat is een straat rijk aan diverse lunchrooms en restaurants, zoals Appeltje Eitje, Hendriks Fish & Drinks, Vincenzo’s, Chiapas Taco Cartel en noem maar op. Bij Pim kun je genieten van lekker koffie, thee, homemade sapje, pancakes, sandwiches, tosti’s en taartjes. Wat een keus hè. Ik was uitgenodigd bij Pim en vertel je in dit artikel er alles over.

Lunchen bij Pim coffee & sandwiches in Den Haag

Over Pim coffee & sandwiches

Pim is een lunchroom voor iedereen. De lunchroom heeft een warme vintage huiskamersfeer. Oudroze wanden, een plantje op tafel en bordspellen voor de kinderen. Bij Pim kun je met het hele gezin terecht.

Lunchen bij Pim coffee & sandwiches in Den Haag Joosje Duk

Koffie, thee en sapjes

Bij Pim geniet ik volop van de diverse drankjes. Capuccino, Froze Capuccino, Chai tea latte of een flat white, de barista’s maken een heerlijk drankje voor je. Kies uit gewone melk, haver-,  kokos, -amandel of sojamelk. Naast koffie staan er ook diverse theesoorten en homemade healthy sapjes op de kaart. Leuk om allerlei verschillende drankje te proberen.

Lunchen bij Pim coffee & sandwiches in Den Haag

De lunchgerechten bij Pim zijn ook lekker divers. Een stapel pancakes, of liever een royale sandwich met garnalen en avocado, kip met sriracha of een avocadoburger, zo smaakvol allemaal. Bouw je eigen tosti of kies voor een een salade. Deze kaart is ook voor vegetariërs heel geschikt. Ik vond de sandwich met avocado en garnalen mijn favo! Bij Pim zijn ze goed op de hoogte wat voor ingrediënten er in de lunchgerechten zitten, dus met dieetwensen adviseren ze je uitstekend en passen zelfs dingen voor je aan. En kijk mijn neefje genieten van zijn pancakes met extra fruit! Echt een feestje.

Sluit je lunch af met één van de mooie taartjes en je gaat lekker vol naar huis. Huisgemaakt en prachtige taartjes. Ook vegan taartjes zijn hier te bestellen.

Lunchen bij Pim coffee & sandwiches in Den Haag

Pim is een fijne lunchroom, goed verlicht en smaakvol ingericht. Wil je hier in het weekend aanschuiven, dan is het handig wel eerst even te reserveren. 

Lunchen bij Pim coffee & sandwiches in Den Haag