Wrap met eiersalade en kaas

Een goedgevulde wrap met eiersalade, (vegan)kaas, ketchup en cayennepeper. Wat een gouden combinatie is dit! Lunchen met zo’n dikke warme wrap is een feestje. Je belegt de wrap en legt het daarna in de contactgrill. Ik deel vaker dat ik graag warm lunch. De ene keer een soep, de andere keer een salade of een restje avondeten, of een wrap!

Wat maakt wraps zo bijzonder? Wraps kunnen worden gevuld met vrijwel alles wat je maar kunt bedenken. Van knapperige groenten tot sappige stukjes vlees, van romige sauzen tot pittige kruiden, je hebt eindeloze mogelijkheden om je wraps aan te passen aan je smaak. Dit maakt wraps geschikt voor vegetariërs, vleesliefhebbers en alles daartussenin. En laten we niet vergeten dat wraps een uitstekende manier zijn om restjes op te maken.

Wraps worden al lang niet meer alleen voor Mexicaanse gerechten gebruikt. Wraps gevuld met kipfilet en zongedroogde tomaat, Wraps met kalkoensalami en roomkaas, Wraps met kip en guacamole, Wraps met lamsbuger of Wraps met tapenade en feta, heerlijk! Je kunt de belegde wraps ook in kleine stukjes snijden, dan zijn het perfecte hapjes voor de borrel.

Voor deze wrap met eiersalade en (vegan)kaas kun je kant-en-klare eiersalade kopen of je kunt heel gemakkelijk zelf eiersalade maken, klik hier voor het recept van homemade eiersalade. Door het gebruik van vegankaas is de wrap helelmaal koemelkvrij en lactosevrij!

Wrap met eiersalade en kaas

Wrap met eiersalade en kaas

Deze warme wrap met eiersalade, (vegan)kaas, gerookte ketchup en cayennepeper is super lekker. Smeren en even onder de contantgrill en smullen maar! Hier het makkelijke recept.
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Gang Borrelhapje, lunch
Keuken Fusion, Nederlands
Porties 2

Equipment

  • 1 contactgrill

Ingrediënten
  

  • 2 grote wraps
  • 4 el eiersalade
  • 4 tl ketchup normale of gerookte
  • 2 plakken (vegan)kaas
  • 2 tl cayennepeper
  • 1 st sjalot

Instructies
 

  • Pak een kom en meng de eiersalade met ketchup en cayennepeper.
  • Versnipper de sjalot en roer door de eiersalade.
  • Leg een wrap op een plat bord. In het midden van de wrap plaats je een plak kaas. Smeer de helft van de eiersalade over de lengte, maar houd aan de boven en onderkant een paar centimeter leeg.
  • Vouw de wrap dicht door eerst de onderkant naar binnen de vouwen en rol de wrap vervolgens dicht.
  • Plaats de wrap in de contactgrill en bak zo'n 5 minuten tot de kaas is gesmolten.
Trefwoord eieren, geitenkaas, ketchup, wraps
Wrap met eiersalade en kaas

Klik hier voor meer recepten met wraps