Wraps met zongedroogde tomatentapenade en feta

Deze wraps met zongedroogde tomaat tapenade en feta zijn zo heerlijk!
Hapjes maken is altijd leuk, maar soms wil je wel weer iets nieuws. Gisteren moest ik hapjes maken voor een high-tea waar ook veel vegetariërs zouden komen. Nu heb ik genoeg vegetarische hapjes in het verleden gemaakt, maar dit keer had ik helaas niet zoveel tijd. Dit leuke hapje is in 15 minuten klaar, makkelijk en je hebt maar 4 ingrediënten nodig.  Je kan dit prima een avond van te voren voorbereiden. Wat wil je nog meer?

Ingrediënten

1 pak grote wraps (6 stuks)
1/3 potje zongedroogde tomatentapenade
1 pak feta
6 takken basilicum

Smeer de wraps in met de tapenade. Snijd een reep feta in kleine blokjes en leg dit in de wrap. Met een vork kan je het een beetje aandrukken dat de feta verkruimeld. Rol de wraps een beetje strak op en wikkel dit in folie. Leg dit minimaal een uur in de koelkast, zodat de vulling mengt en wrap vastplakt.

Bij het serveren snijd je de wraps in kleine stukjes. Was de basilicum en pluk de blaadjes eraf. Per stukje wrap prik je er een blaadje basilicum in.

Binnen no time een heerlijke hapje op tafel! Ik ben heel benieuwd of jullie dit ook lekker vinden.
Heb je het gemaakt, laat mij weten wat je ervan vindt.