Wrap met kipnuggets en guacamole

Wrap met kipnuggets en guacamole, dit is echt ideaal comfortfood. Lekker als lunch of als snelle hap ’s avonds. Ik maak zelf de guacamole, zo gedaan en nog lekkerder. De kipnuggets maak ik in de airfryer en voila. Je kan in de wrap doen wat je wilt en als je het goed vult, zit er prima vol van. Hier het simpele recept

IngrediΓ«nten

voor 2 personen

2 wraps
8 Amilah Food kipnuggets
Guacamole (kijk hier voor het recept)
Romaine sla
1 tomaat
1/4 komkommer
Amilah Food pitasaus

Bereiding Wrap met kipnuggets en guacamole

Bak de kipnuggets +/- 12 minuten op 180 graden in de airfryer. Frituren kan natuurlijk ook. Maak de guacamole volgens het recept.

Snijd de tomaat en stuk komkommer in dunne plakjes. Pak 2 bladeren Romaine sla en was dit. Dep de slablaadjes goed droog

Verwarm de wraps in een wok of koekenpan. Dit doe je door de wraps met een paar spetters nat te maken. Verwarm beide kanten een halve minuut.

Bouw de wrap met eerst een blad sla. Schep een flinke lepel guacamole erin. Verdeel 4 kipnuggets over de wrap. Leg de schijfjes tomaat en komkommer erop. Spuit er een flinke laag pitasaus over. Rol de wrap dicht. Rol het zo dat er niks uit de wrap valt. Dit doet je de onderkant eerst naar binnen te vouwen, voordat je de rest rolt.

Leg er wat tortilla chips omheen ter decoratie en eet smakelijk.

Kipnuggets met tempura maken? Hier het recept.

Klik hier voor meer recepten met wraps