Wraps met gerookte kipfilet en zongedroogde tomaten

Wraps met gerookte kipfilet, zongedroogde tomaat en rucola is weer zo een leuk en vooral makkelijk hapje. Voor visite, borrel of een feestje. Maar ook bij de lunch is dit erg lekker. De smaken van de kipfilet en zongedroogde tomaten versterken elkaar en geeft het een Italiaanse twist.
De wraps blijven het best plakken als je dit een dag van de voren maakt en in aluminiumfolie wikkelt. Hoef je het de volgende dag alleen maar in stukjes te snijden.

Vegatip: vervang de gerookte kipfilet door vegetarische filet van Garden Gourmet.

Ingrediënten

1 pak wraps
2 pakken gerookte kipfilet (broodbeleg)
5 el mayonaise
1 potje Royal zongedroogde tomaten
1 zakje rucola

Bereiding

Laat de zongedroogde tomaten uitlekken in een zeef. Snijd ze vervolgens in smalle reepjes.

Smeer een wrap in met iets minder dan één eetlepel mayonaise. Verdeel 3 plakjes gerookte kipfilet in het midden van de wrap. Leg daarop een stuk voor 4 reepjes zongedroogde tomaten en een handje rucola. Rol de wrap dicht  en snijd in kleine stukjes.

Steek er nog een prikkertje in of leg het mooi op een bord.