Vegan-ravioli met truffeltapenade en kastanjechampignons

Dit recept van vegan-ravioli met truffeltapenade en kastanjechampignons is een koemelkvrij en veganistisch recept.
Je hebt veel verschillende soorten ravioli. Meestal gevuld met diverse kaassoorten. De vegan-ravioli is gevuld met veganistische kaas. Je kan de saus natuurlijk maken zoals je zelf wilt.
Ik vind het lekker met kastanjechampignons en truffeltapenade in een romige saus. In plaats van room heb ik Alpro Soja Cuisine gebruikt.
Zie hier het recept.

Voor 2 personen

Ingrediënten

1 pak vegan ravioli (veggie4u)
2 tl truffeltapenade
½ bakje kastanjechampignon
1 ui
2 tenen knoflook
2 el olijfolie
1 pakje soja cuisine

Bereiding

Kook de ravioli volgens de verpakking. De vegan-ravioli moet je wel wat langer laten koken als op de verpakking staat.

Hak de uien en knoflooktenen fijn. Schenk de olijfolie in een hapjespan en bak de uien- en knoflook mengsel hierin. Snijd ondertussen de kastanjechampignons in plakjes en voeg dit toe. Als de kastanjechampignons zacht beginnen te worden voeg je de sojacuisine toe. Schep de truffeltapenade hierbij en roer dit door elkaar. Laat dit zachtjes sudderen. De saus is nu klaar.

Giet de ravioli af en meng dit met de saus. Schep voorzichtig om, zodat de ravioli niet kapot gaat.
Voeg wat grof zeezout en peper toe aan de saus en je gerecht is klaar.

Tip: De overige truffeltapenade is lekker op een toastje of broodje.