De leukste koffie hotspots in Den Haag

De leukste koffie hotspots in Den Haag. Den Haag is een ontzettend leuke stad en wordt veel bezocht door Nederlanders en toeristen. Je kunt er heerlijk genieten van de mensen en de stad. In Den Haag zijn ook een heleboel leuke koffietentjes te vinden. Niet alleen in centrum maar ook buiten het centrum. Zo kun je kiezen of je liever in rust een kopje koffie wilt drinken of dat je liever midden in stad onder de mensen wilt genieten van een kop verse koffie. Gelukkig is de meerderheid van alle leuke koffietentjes op loopafstand te bezoeken.

De leukste koffie hotspots in Den Haag

Plenty

Ben je op zoek naar een vegan koffiebar dan is Plenty de koffiebar voor jou. Je kunt hier heerlijk genieten van een kopje koffie in het centrum. De menukaart is daarbij volledig vegan en je hebt niet alleen heerlijke verse koffie maar je kunt ook genieten van een lekkere lunch. Ook heeft de zaak een gezellig inrichting vol met planten. De eigenaresse en het personeel zijn ook zeer betrokken in de zaak.

The Golden Stork

Bij deze hippe hostel The Golden Stork op de Bierkade, kun je niet alleen terecht voor een overnachting. Ook voor lunch en diner. Dit hostel heeft een leuke, grotendeels vegetarische kaart, waar je echt voor een prikkie heerlijke maaltijden besteld. Of liever alleen een bakkie koffie met een taartje erbij? Bij de ingang zie diverse mooie gebakjes staan. Lees mijn ervaringen bij The Golden Stork.

Lunchen aan de gracht - The Golden Stork

Bookstore

Als jij een echte boekenwurm bent is Bookstore misschien wel een leuk plekje voor jou. Je kunt hier niet alleen shoppen voor boeken maar ook nog eens genieten van een lekker kopje koffie. Aan de voorkant zit een terras, maar in deze zaak moet je toch echt even naar binnen. Er hangt een knusse sfeer door de boekenwanden en de verschillende leuke zitplekjes. Ook bij Bookstore kun je lunchen en ontbijten.

Pim’s Coffee & Sandwiches

In de Prins Hendrikstraat vind je de gezellige lunchroom Pim. Elk weekend zit deze gezellig lunchtent bomvol. Ik vind het heerlijk in het weekend met familie of vrienden te lunchen. De Prins Hendrikstraat is een straat rijk aan diverse lunchrooms en restaurants. Bij Pim kun je genieten van lekker koffie, thee, homemade sapje, pancakes, sandwiches, tosti’s en taartjes. Capuccino, Froze Capuccino, Chai tea latte of een flat white, de barista’s maken een heerlijk drankje voor je. Kies uit gewone melk, haver-,  kokos, -amandel of sojamelk. Naast koffie staan er ook diverse theesoorten en homemade healthy sapjes op de kaart. Leuk om allerlei verschillende drankje te proberen. Ik vertel je in dit artikel er alles over. Niet te missen in de leukste koffie hotspots in Den Haag.

Lunchen bij Pim coffee & sandwiches in Den Haag

De Stationshuiskamer

Soms heb je niet veel tijd om een leuk koffiezaakje te zoeken. Gelukkig kun je in Den Haag Centraal ook genieten van een lekker kopje koffie. De Stationshuiskamer ligt in het station en als je naar boven kijkt heb je die zo gevonden. Je kunt hier even een pauze nemen als je trein vertraging heeft maar je kunt hier ook werken. Stel je trein loopt zover uit kun je vanuit de Stationshuiskamer toch al wat werk doen aangezien er werkplekken zijn waar je kunt zitten met een laptop.

Vascobelo

Lunchen met heerlijke koffie op de Denneweg in Den Haag bij Vascobelo. Op de mooie Denneweg, op de hoek van de Hooistraat in Den Haag vind je Brasserie Vascobelo in een mooie ruime hoekpand. Brasserie Vascobelo valt direct op door het mooie hoekpand met veel glas. Deze sfeervolle brasserie serveert naast goede koffie ook mooie maaltijden voor ontbijt of lunch. Ik was uitgenodigd om hier te lunchen en vertel je hier alles over. 

Lunchen met heerlijke koffie op de Denneweg- Vascobelo

Lily’s coffee & bubble tea

Dit leuke koffietentje ligt in het centrum van Den Haag. Niet iedereen houd namelijk van koffie en als je nou net op stap gaat met die vriendin kun je hier ook veel andere lekkere drankjes krijgen. Je kunt er ook van verschillende soorten thee genieten. Dit koffietentje heeft ook een leuke en open uitstraling wat zorgt voor een leuke sfeer. Perfect om te genieten voor verse koffie of een kopje thee.

Coffee company

Zoek je een fijne koffiebar om te werken in Den Haag dan is de Coffee company wat voor jou. De sfeer in dit koffietentje is zeer relaxt en het is ideaal ingericht op flexwerken. De Coffee company ligt ook dicht bij centraal station, wat ideaal is voor eventuele afspraken. Je krijgt kansen om te netwerken. Natuurlijk zijn er genoeg stopcontacten en heb je een goede wifi wat natuurlijk belangrijk is.

Fast & Vegan

egan lunchen in de Piet Heinstraat? Dit kan bij Fast & Vegan. Deze gezellige lunchroom zit in het midden van de Piet Heinstraat, één van de gezelligste straten van het Zeeheldenkwartier. Veganistisch lunchen, hoe bijzonder om een hele kaart vegan te vullen. Vegan is niet meer weg te denken uit de maatschappij en langzaam poppen er steeds meer vegan horeca gelegenheden uit de grond. Waar ik mij het meest op verheugde waren de taartjes, want vegan = zonder melk. Yes! Lees hier de review.

Koffiehuis de Laak

Dit is wel een apart koffiezaakje en ideaal als je even op zoek bent naar een koffiezaakje dat totaal wat anders is. De geschiedenis van de Haagse koffiehuizen bestaat namelijk al heel lang. In deze zaak werden vroeger de loonzakjes uitgedeeld en werd alles besproken en kende je iedereen. Je betaald hier zelfs nog 1,25 voor je koffie die uit een tap automaat komt. Het is een echte Haagse koffietent waar je zeker een keer geweest moet zijn.

Appeltje Eitje

Lekker homemade en werelds lunchen bij lunchroom Appeltje Eitje in Scheveningen. Misschien ken je deze naam al van de bekende gelijknamige lunchroom Appeltje Eitje in de Prins Hendrikstraat in het Zeeheldenkwartier. Vorig jaar opende Appeltje Eitje de tweede gezellige locatie in de Keizerstraat in Scheveningen. Ik was al fan van Appeltje Eitje, dus deze nieuwe locatie wilde ik graag nog even bezoeken. Appeltje Eitje heeft namelijk heerlijke wereldse lunchgerechten met vlees, vis, vega, vegan of zelfs glutenvrij en goede koffie. Wat ik van de lunch vond, vertel ik je in dit artikel.

Lunchen bij Appeltje Eitje in Scheveningen

Espresso Perfetto

Bij Espresso Perfetto kun je niet alleen genieten van een lekker kopje koffie. Ze verkopen ook nog verschillende espresso machines. Je kunt er ook vele andere koffie accessoires vinden. Mocht er wat kapot zijn aan je koffieapparaat kun je deze ook hier laten maken. Ook kun je bij de koffiebar de echte Italiaanse sfeer proeven. Niet alleen door de sfeer van de zaak maar ook de koffie en de heerlijke gebakjes. Dit is een echt stukje Italië in het midden van Den Haag.

Jamey Bennett Kitchen & Bar

Je kunt bij Jamey Bennett niet alleen genieten van een kopje koffie maar ook van heerlijke gerechten en lekkere drankjes. De koffie is ontzettend lekker en goed te drinken hier. Mocht je nou toch langer blijven hangen kun je hier ook gelijk eten. Je kunt hier genieten van een leuk en interessant diner concept. Wat dit inhoud is dat je samen gerechten kiest en deze vervolgens deelt en natuurlijk op eet. Ook de sfeer in deze zaak is ontzettend gezellig en leuk. Het personeel is ook ontzettend vriendelijk en staat voor iedereen klaar. Door al deze pluspunten is Jamey Bannett een grote favoriet in Den Haag.

De leukste koffie hotspots in Den Haag