Lunchen aan de gracht – The Golden Stork Hostel op de Bierkade

Lekker lunchen aan de gracht? Dit kan bij The Golden Stork Hostel aan de Bierkade. Je kan hier heerlijk aan water zitten en kijken naar de leuke rondvaartbootjes van de Ooievaart die voorbij varen. Bestel een lekker ontbijtje of lunch en genieten maar. Ik was heel nieuwsgierig naar deze nieuwe hotspot in de stad en in mijn straat en werd uitgenodigd voor een lunch. Ik vertel je in dit artikel alles over lunchen bij The Golden Stork Hostel aan de Bierkade in Den Haag.

Wist je dat ook kunt dineren bij The Golden Stork? Lees hier de review.

Over het hostel The Golden Stork

In een voormalige garagepand is drie jaar geleden plaats gemaakt voor een Hostel. The Golden Stork Hostel zit haast in het centrum van Den Haag en op loopafstand van Centraal Station en Den Haag HS. Het Hostel is altijd druk bezocht en ziet er gezellig en vrijblijvend uit. Sinds de start van Corona hebben wij hun terras uitgebreid aan de gracht. Elke zaterdagavond kun je hier genieten van een drankje met live muziek.

Lunchen aan de gracht – The Golden Stork

De Chef van The Golden Stork is een reiziger die in de eerste instantie is begonnen met koken in ruil voor zijn verblijf. Deze Argentijnse reiziger maakt commerciële gerechten met af en toe een Zuid-Amerikaanse twist. De kaart bestaat uit veel vegetarische gerechten, maar ook voor vlees- vis of vegan is er keus. Lunchen kan hier voor een klein prijsje. Voor € 8,- heb je al een drankje en broodje. 

Wij namen op een lekkere zaterdagmiddag plek aan het terras voor het lunchen aan de gracht bij The Golden Stork Wij bestelde een Sandwich Tuna met jalapeno en de Cherry Sandwich met avocado en cherrytomaten. De broodjes worden geserveerd om mini pallets, dat ziet er leuk uit! De sandwiches waren goed belegd en smaakvol. Heb je dieetwensen? Ondanks de taalbarrière, weet de chef precies wat overal in zit en past de gerechten met liefde aan. 

Homemade gebakjes 

Na het lunchen kregen we nog twee mooie gebakjes. Een brownie met roze peperbessen en een Peruaanse Alfajores. Ik had niet eerder gehoord van Alfajores en het zag er mooi uit. Alfajores lijkt op een grote macaron van twee biscuits met dulche de leche in het midden. Beide gebakjes waren helaas niet koemelkvrij, maar vriendin had er echt van gesmuld. 

Na de lunch kun je hier aan gracht tot 23.00 nog genieten van een lekker wijntje of biertje op het terras. Op dit moment is de keuken voor diner nog niet open, maar wellicht gaat dit in de toekomst wel gebeuren.

Klik hier voor meer tips voor eten in Den Haag