Lekker homemade en werelds lunchen bij Appeltje Eitje in Scheveningen

Lekker homemade en werelds lunchen bij lunchroom Appeltje Eitje in Scheveningen. Misschien ken je deze naam al van de bekende gelijknamige lunchroom Appeltje Eitje in de Prins Hendrikstraat in het Zeeheldenkwartier, lees hier de review. Vorig jaar opende Appeltje Eitje de tweede gezellige locatie in de Keizerstraat in Scheveningen. Ik was al fan van Appeltje Eitje, dus deze nieuwe locatie wilde ik graag nog even bezoeken. Appeltje Eitje heeft namelijk heerlijke wereldse lunchgerechten met vlees, vis, vega, vegan of zelfs glutenvrij. Op uitnodiging nam ik op een zonnige middag plaats op het gezellige terras midden in de Keizerstraat. Wat ik van de lunch vond, vertel ik je in dit artikel.

Lunchen bij Appeltje Eitje in Scheveningen

Over Appeltje Eitje

Appeltje Eitje op de Prins Hendrikstraat bestaat nu al 10 jaar en zit regelmatig echt vol. De tent is populair door de lekkere gerechten en huiselijke sfeer. Gerechten als Quesadillas, Frittata’s, Wafels, Sandwiches of Salades zijn hier niet vreemd allemaal met een wereldse twist. Veel vriendinnen en gezinnen schuiven hier graag aan. Na het grote succes op de Prins Hendrikstraat werd het tijd voor een volgende locatie, de Keizerstraat in Scheveningen. Hier komen niet alleen local’s, maar ook veel toeristen weten deze gezellige lunchroom te vinden.

Lunchen bij Appeltje Eitje in Scheveningen

De kaart is bij beide vestigingen hetzelfde, wat wel zo duidelijk is. Ik start altijd graag met een vegan cappuccino, hier kun je kiezen uit haver-, soja-, en kokosmelk. Normaal bestel ik hier altijd de Quesadille met kip en vegankaas, maar het werd tijd voor wat anders. Indiase salade met aubergine fritters, Mexicaanse salade, Pita met Avocado hummus, Fish & Chips en nog veel meer, wat een keuze. Na wat neuzen in de kaart werd ik nieuwsgierig naar de courgettewafel met gerookte zalm. Mijn gezelschap koos voor een Club Sandwhich.

We maakte de bestelling af met zoete aardappelfrietjes erbij, wel zo lekker. Zoals je aan de foto’s ziet zijn het prachtige borden. De Club Sandwhich was zo leuk opgemaakt met de eitjes erop, love it! Deze royale lunchgerechten zijn erg lekker en goed vullend. We hebben gesmuld! Wil jij binnenkort even lekker lunchen dichtbij de boulevard op Scheveningen? Dan is Appeltje Eitje echt een aanrader.

Lunchen bij Appeltje Eitje in Scheveningen

Heb je dieetwensen, doordat alle gerechten in huis gemaakt worden, weet het personeel precies wat wel of niet kan. Ik ben erg goed geholpen en vond het zo fijn dat ze mee dachten. Zo werd de roomkaas op mijn wafel vervangen door een frisse citroen aioli.  Met dieetwensen kun je hier gerust eten, fijn hè.

Lunchen bij Appeltje Eitje in Scheveningen