Paasamuses met ei, zalm en verse dille

Paasamuses met ei, gerookte zalm en dille, dit vind een super leuk hapje voor Pasen. Ik vond dit recept jaren geleden in de Allerhande en maak dit elk jaar voor paaslunch. Het is heel makkelijk om te maken, ziet er mooi uit en het is ook nog eens heel lekker. Tussen het gekookt eitje en de gerookte zalm zit een laagje mosterdmayonaise. Maak het af met verse dille en het is echt smullen. De smaken passen supergoed bij elkaar. En je maakt makkelijk een 12 amuses in no time. Hier het lekkere en makkelijke recept voor paasamuses met ei, zalm en verse dille
Klik hier voor meer paasrecepten
Ingrediënten
6 gekookte eieren
1 pak gerookte zalm
3 el mayonaise
2 tl mosterd
Verse dille
Bereiding Paasamuses met ei, zalm en verse dille
Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn. Laat ze goed schrikken en pel de eieren.
Meng je mayonaise en mosterd. Snijd vervolgens de gerookte zalm in reepjes ter grootte van het ei.
Halveer de gekookte eieren. Smeer de bovenkant in met de mosterdmayonaise. Leg een reepje gerookte zalm erop en als laatst een takje dille.
Leg op een bord of op amuse lepels.
