Tandooridip voor je chips

De Dip Tandoori voor je chips. Twee weken geleden was ik te gast bij De Boerderijchips in de Hoekse Waard. Naast het bezoeken van de velden en een rondleiding door de fabriek, mochten wij ook een dip bedenken. Ik koos voor de Tandooridip. Een makkelijke dip voor je chips met tandoorikruiden en koriander met als basis mayonaise. De dip viel gelukkig goed in de smaak. Ik was zelf ook erg verrast hoe lekker het is om je chips te dippen. Hier het makkelijke recept. En superleuk, dit recept is binnenkort ook terug te vinden in het receptenboek van de Boerderijchips.
Ingrediënten
4 el mayonaise
4 tl tandoorikruiden
½ limoen uitgeknepen
10 takjes verse koriander
Bereiding
Meng in een schaaltje de mayonaise met de tandoorikruiden.
Knijp een halve limoen uit boven de mayonaise met tandoorikruiden.
Hak de koriander (inclusief takjes) fijn. Niet té fijn, het is lekker als er nog een beetje structuur in zit. Meng de koriander erdoor. En dippen maar!
