Masterclass Jonnie & Thérèse Boer

Een masterclass volgen van Jonnie & Thérèse Boer, dat kan nu gewoon online bij Grootmeesters. Jonnie en Thérèse Boer ken je wellicht van het bekende en succesvolle sterrenrestaurant De Librije. Dit gouden koppel geeft nu jou in een kijkje in de keuken en deelt tips en tricks tijdens de online masterclass. In deze masterclass daagt Jonnie je uit om af te wijken van het bekende culinaire pad en vertelt Thérèse je welke wijn je daarbij het beste drinkt. Ik vind het erg leuk om kookworkshops te volgen, zo volgde ik een kookworkshop met sterrenchef Julius Jaspers in de Kookfabriek en volgde ik in Sevilla een Spaanse kookworkshop. Nu is het tijd voor de 29-delige masterclass van Jonnie & Thérèse Boer en vertel je in dit artikel alles hierover.

Eten in Sevilla
Kookworkshop in Sevilla

Over Jonnie  & Thérèse Boer

Jonnie Boer is een voorbeeld van het vinden van succes door je passie te volgen. Hij komt uit een vissersfamilie en heeft altijd graag in de keuken gestaan. In 1987 begon hij zijn carrière als leerling-kok bij De Librije. Jonnie werkte zich op als chef en zijn vrouw Thérèse ging aan de slag als maître-sommelier. In 1993 nam het stel het restaurant officieel over en in datzelfde jaar  werd De Librije onderscheiden met een Michelinster. In 2004 kreeg Jonnie Boer met restaurant De Librije een derde Michelinster. Jonnie Boer staat bekend om het koken met veelal lokale streekproducten en dat hij samenwerkt met vele kleine leveranciers. Daarnaast geldt de natuur als zijn inspiratiebron.

Over de Grootmeesters

Grootmeesters is een online platform voor masterclasses. Niet alleen Culinaire Masterclasses, maar ook over Politiek & Samenleving, Kunst, Film, Sport, Cabaret en Mindset. Tijdens deze Masterclasses vertellen verschillende beroemdheden iets voor hun vak en leren je graag bij. Grote namen als Youp van het Hek, Rafael van der Vaart, Guus Meeuwis, Trijntje Oosterhuis en Jan Terlouw hebben een masterclass online voor je klaar staan. 

Masterclass Jonnie & Thérèse Boer

Over de Masterclass koken van Jonnie en Thérèse Boer

Tijdens deze Masterclass van Jonnie en Thérèse Boer krijg je in 29 afleveringen de kneepjes van het vak te zien. Hij leert je alles over koken op het hoogste niveau. Elke aflevering duurt 20 minuten en je kunt zelf het tempo aangeven. Wil je alles in een week kijken of doe je er een half jaar over, je hebt het zelf in de hand. 

Prachtige gerechten worden hier gemaakt. Zoals een gerookte paling, snoekbaars met appelstroop of een fantastische gerecht ‘de hunebedden’. Een bijzonder toetje gemaakt van chocola.

De mix van kooklessen, kennismaking met de chef en de wijnlessen maakte deze workshop heel divers en inspirerend. Je leert op een laagdrempelige manier veel bij.

Masterclass Jonnie & Thérèse Boer

Ben jij nieuwsgierig geworden? Een volledige Grootmeesters Masterclass kost € 69,-. Voor  € 9,99 per maand heb je onbeperkt toegang tot alle masterclasses.