Gerookte forelsalade

Gerookte forelsalade. Wij zijn hier in Nederland dol op allerlei soorten salades, kip kerriesalade, eiersalade, tonijnsalade, makreelsalade, noem maar op. Lekker op brood of een toastje. De supermarkten liggen er vol mee en koop bij de visboer vind je lekkere verse salades. Salades kun je ook heel makkelijk zelf maken. Lekkerder, goedkoper en vaak nog makkelijk ook. Vooral als je grote hoeveelheden nodig hebt Neem nu deze gerookte forelsalade. Koop gerookte forel, voeg wat dille, dille, lente-ui en mayonaise toe en smullen maar. Hier het makkelijk recept.
IngrediΓ«nten
250 gr gerookte forelfilet
2 stuks lente-ui
Een paar takjes verse dille
2-3 el Zaanse mayonaise
Bereiding Gerookte forelsalade
Maak met een vork de forelfilets los van elkaar tot ze helemaal fijn zijn en leg in een kom.
Snijd de lente-ui in fijne ringen. Hak daarna de dille fijn. Daarna meng je dit door de forelfilet. Vervolgens voeg je de mayonaise toe. Roer goed door elkaar.
Voeg naar smaak zout en zwarte peper toe. De forelsalade is in de koelkast 3 dagen houdbaar.

Klik hier voor meer recepten met forel
Serveer op een gezellige borrelplank