Boekreview: Jamie Oliver’s kerstkookboek

Boekreview Jamie Oliver’s kerstkookboek. Kerst staat weer bijna voor de deur en dat betekent dat we weer genieten van het samenzijn van onze familie. Lekker eten mag hier natuurlijk niet bij ontbreken. Alleen is ieder jaar de vraag: wat voor gerechten zal ik dit jaar klaarmaken. Jamie Oliver heeft er wel een antwoord op. In Jamie Oliver’s kerstkookboek vindt je heerlijke gerechten die je zonder stress op tafel zet. Ik ben gek op Jamie Olivers kookboeken en had zelfs de eer hem te ontmoeten bij de boeklancering van Jamie Oliver VEG, klik hier voor de boekreview van VEG. Een kerstkookboek van hem beloofd veel goeds.

Over Jamie Oliver

Jamie Oliver is een enthousiaste Engelse chef-kok. Door zijn deelname aan de show The Naked Chef werd hij bekend. Na deze show is hij begonnen met het schrijven van kookboeken. Het eerste boek dat Jamie Oliver schreef werd in de Engeland direct een bestseller. Inmiddels heeft hij diverse bestsellers p[ zijn naam staan, verscheen hij in meer dan 25 series op tv, bezit hij restaurants verspreidt over de hele wereld en heeft hij ook nog eens twee succesvolle YouTube kanalen. De recepten die je in de kookboeken van Jamie Oliver vindt zijn verrukkelijk en geschikt voor iedereen, of je nu een hobbykok ben of een ervaren kok.

Priya Loves Food & Jamie Oliver

Het boekreview: Jamie Oliver’s Kerstboek

Met wel 405 pagina’s ben je met dit boek goed voorbereid op de kerst. In het kookboek vindt je heerlijke en verassende gerechten. Er staan echte Jamie klassiekers in, maar er zijn ook veel nieuwe recepten opgenomen. Wanneer je naar de kerstkookshows van 24 Kitchen kijkt zullen de klassiekers je zeker bekend voorkomen. Jamie Oliver weet wat echt lekker is! Het prettige aan dit kookboek is dat iedereen de gerechten kan maken en dat de recepten overzichtelijk zijn.

Van dit boek werd ik direct enthousiast, ik heb al diverse recepten gebruikt. Soms was het wel lastig om de juiste ingrediënten te vinden, omdat het echte Engelse recepten zijn. Echter kom je met een beetje zoekwerk op Google al een heel eind. Er zijn genoeg alternatieve ingrediënten te vinden. Het kookboek is ook perfect om je nu al in te leven in de kerst. Of je nu een recept zoekt voor het ontbijt, lunch, diner of een late borrel je vindt het allemaal terug in Jamie Oliver’s kerstkookboek. Let wel op, voor sommige recepten heb je speciale keukenapparatuur nodig. De meeste recepten kun je wel gewoon maken met de keukenapparatuur die je in huis hebt.

Boekreview: Jamie Oliver’s kerstkookboek