Plant B – Vegan maaltijden voor thuis

Plant B, vegan maaltijden voor thuis. Comfy Sweet Potato, Super Fly Pad Thai, Chili Con Amor, Italian Stallon, dit zijn een paar van de Plant B vegan gezonde kant-en-klaar maaltijden. Ideaal toch? Het merk staat voor plantaardig eten zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. De maaltijden zijn online te bestellen en worden thuisbezorgd. Makkelijker kan niet. Ik mocht een aantal van de Plant B maaltijden proeven en vertel je in dit artikel alles over Plant B. 

Plant B - Vegan maaltijden voor thuis

Over Plant B

Plant B is in 2020 gestart door Maarten, Myrthe en Joost. “Onze grootste hoop is dat mensen massaal een gezonde en duurzame levensstijl zullen omarmen.” De vrienden willen de wereld een tweede kans geven door mensen net zo enthousiast te maken over plantaardig eten als zij zijn. De weg naar een mooie en gezonde toekomst. Door vaker ja te zeggen tegen planten kun je op de meest effectieve manier je ecologische voetafdruk verminderen en gezondheid verbeteren. Ze hanteren het principe dat écht eten niet alleen moet vullen maar ook voeden. Alle Plant B zijn door een in-house voedingsdeskundige ontwikkeld. Met een gebalanceerde voedingsprofiel krijg je alle benodigde voedingswaarde binnen die je nodig hebt. “Plantaardig eten heeft nu écht de kans om het nieuwe normaal te worden”, aldus Plant B.

Plant B - Vegan maaltijden voor thuis

De Plant B vegan maaltijden voor thuis

De Plant B maaltijden worden bevroren geleverd. Plant B gelooft dat diepvries het nieuwe vers is, het is in praktijk bijna altijd gezonder. Direct na de oogst begint groente en fruit zijn voedingswaarde te verliezen. Het invriezen van groenten en fruit stopt dit proces, wat positieve gevolgen heeft voor het behoudt van de vitamines en mineralen. Het grootste voordeel van diepvries is dat het beschikbaar is wanneer jij dat wilt. De maaltijden van Plant B zijn werelds. Indiaas, Italiaans, Thais of Mexicaans, aan diversiteit geen gebrek bij Plant B. Ik was verrast over de Super Fly Pad Thai, met stukjes scrambled tofu dat echt op ei leek. Lekker gevuld met noodles, taugé en andere knapperige groente. De maaltijden zijn flink en heel makkelijk op te warmen in de magnetron of oven.

Plant B - Vegan maaltijden voor thuis
Italian Stallon, Orzo met spinazie en plant-based meatballs

Klik hier voor vegan recepten