Anne&Max – Foodhall Fresh Leidschenhage

Er is weer een Anne&Max lunchroom geopend in Den Haag! En dit keer in de vernieuwde foodhall Fresh in Leidschendam. De foodhall zit in winkelcentrum Leidsenhage en is rijk aan diverse eetgelegenheden. Een mooie plek voor Anne&Max om hun vierde filiaal in Den Haag en omstreken te vestigen. Half juli 2019 ging de lunchroom open en dit doet Anne&Max net als altijd heel feestelijk. Mariska van Marvelousz nodigde mij uit om bij dit festijn te zijn. 

Over Anne&Max

Anne&Max is meer dan een lunchroom. Je kan hier de hele dag terecht voor een lekker ontbijtje, maar ook high-tea’s en borrels. Daarnaast is het ook een uitstekende plek om te werken onder het genot van een kop koffie. De lunchrooms zijn ingericht als een woonkamer met gezellige kleuren, schilderijen en planten, waar iedereen zich thuis voelt. Deze lunchroom in Leischenhage is vrij groot, maar heel gezellig ingericht. Zij noemen dit, de tuin van Anne&Max. Vol met prachtige planten en aparte hoekjes. Anne&Max werkt zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten, zodat het niet alleen lekker smaakt, maar je er ook goed bij voelt. De kaart is divers met ook veel vegetarische en vegan opties.

High Tea bij Anne&Max

Ik had de eer om de High Tea van Anne&Max te proeven. Als start kregen we een heerlijk glas Mimosa, dat is prosecco met jus d’orange. Wat was dat lekker! Ik ben fan. Vervolgens gingen wij door met thee. Bij Anne&Max vind je een uitgebreid assortiment aan biologische thee. Deze thee komt uit verschillende delen van de wereld. Zo komt de Ceylon uit Sri Lanka en de Jasmijn uit China. Voor elk gerecht is er een passend theesmaak. 

Proeverij van de gerechtjes

Een plank vol met lekkere gerechtjes is wat wij kregen. Met een goede mix tussen zoet en hartig en gezond en snacks. Alle gerechten worden in de eigen keuken van Anne&Max gemaakt. In de Anne&Max keuken werken enthousiaste en gedreven patissiers elke dag aan de mooiste én lekkerste producten. Een High Tea is de perfecte manier om meerdere gerechten te proeven. Ik smulde van de pompoensoep, focaccia met warm-gerookte zalm en diverse dips. En kijk hoe prachtig die vegan-gebakjes eruit zien? 

Heel blij ben ik met de gepersonaliseerde plank die wij als cadeau bij de opening kregen. Dankjewel Anne&Max 

Je hebt deze heerlijke high-tea al voor €14,50 per persoon. En je hebt hier wel echt genoeg aan. Ik kreeg namelijk niet alle gerechtjes van de plank op. Ook de lunchkaart ziet er heerlijk uit. Genoeg keus bij de nieuwe en gezellige Anne&Max in Leidsenhage! 

Lees ook de reviews over Anne&Max op de Fahrenheitstraat en Anne&Max aan het Kerkplein.

Lees hier meer Restaurant Reviews in Den Haag