Lunchen en borrelen – Anne&Max Fahrenheitstraat

Op 17 oktober 2018 opende Anne&Max hun deuren in de leuke winkelstraat de Fahrenheitstraat in Den Haag. Dit is de derde Anne&Max lunchroom in deze stad, Kerkplein en de Frederik Hendriklaan gingen al voor.
Anne&Max is meer dan een lunchroom: ze bieden ook ontbijt, high-tea’s, borrels en een plek om te werken onder het genot van een kop koffie. De lunchrooms zijn ingericht als een woonkamer met gezellige kleuren, schilderijen en planten, waar iedereen zich thuis voelt.

Anne&Max werkt zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten, zodat het niet alleen lekker smaakt, maar je er ook goed bij voelt. De kaart is divers met ook veel vegetarische en vegan opties.

Enkele dagen na de opening was ik te gast bij nieuwe woonkamer voor een High Wine. De franchiser, Michael Juten, en de eigenaar van Anne&Max, Wobbe van Zoelen, heette ons welkom. De High Wine was door Mariska van Marvelousz georganiseerd voor 20 (food)bloggers uit de buurt van Den Haag.  Heel leuk om hier bij te zijn!

De High Wine werd gegeven door Wijnimport Bart, die met verschillende wijnen kwam eh hier iets over vertelde. De High Wine bestond uit 3 heerlijke biologische wijnen én een make-your-own-cocktail. De eerste wijn was een prosecco uit Veneto, gevolgd door een Franse witte wijn uit Minervois en een rode wijn uit de Rhône. Bij de make-your-own-cocktail  kon je kiezen uit een aantal recepten, allemaal met als basis de prosecco. Mijn keus ging gelijk uit naar de cocktail met granaatappelpitjes, munt en prosecco. Dit was lekker zoet, fris en een tikje kruidig door de munt. Zie hier het resultaat!

Bij de High Wine proefden we ondertussen van de heerlijke hapjes die geserveerd werden op mooie planken. Er waren ook veel veganistische hapjes op aparte vegan planken. Met mijn ingewikkelde dieetwensen en allergieën kreeg ik een eigen plankje. Wat een topservice!
Mijn plankje bestond uit een paprikasoep, een salade met komkommer, tomaat en linzen, olijven, een zelfgemaakt spread en plakjes met brood met verschillende smeersels. Allemaal koemelk- en notenvrij. Je komt hier echt niks te kort.

    

Zoals je ziet kan je bij Anne&Max Fahrenheit terecht voor een lekkere lunch, maar ook om te borrelen na het shoppen, kun je woonkamer binnenlopen. Ik heb genoten van de lekkere wijnen en hapjes en kom graag terug bij Anne&Max Fahrenheit.