Snelle pizza’s van tortillawraps met tonijn en courgette

Deze snelle pizza’s van tortillawraps zijn gezond, lekker en makkelijk te maken. Perfect voor een lekkere lunch of snelle avondmaaltijd.
De wraps zijn dun en bevat veeel minder koolhydraten dan een echte pizza. Daarnaast is dit ook nog eens in +/- 15 minuten klaar en kan je veel verschillende variaties maken. Hier een met tonijn en courgette. 

Ingrediënten (voor 1 pizza)

2 tortillawrap
Een blik tomatenpuree
1 blik tonijn op water
1/2 courgette
2 tl Italiaanse kruiden
1 teen knoflook
1 el olijfolie

Verwarm eerst de oven voor op heteluchtstand op 175 graden.

Snijd de courgette in kleine blokjes. Stoom deze even kort, dit kan gewoon met een pannetje heet water waar je een vergiet op plaatst met de courgette erin en dek dit af met een deksel.Of nog makkelijk, gebruik de stoomzakjes van AH. Doe de courgetteblokjes in het zakje en plaats dit 2 minuten in de magnetron (900watt). Wanneer de courgettestukjes beetgaar zijn (niet te zacht), zijn ze perfect voor de pizza.

Voor deze snelle tortillapizza’s gebruik ik dezelfde basis als bij de flammkuchen. Ik meng de olijfolie, geperste knoflook en italiaanse kruiden. Smeer dit over de wrap.
Lek de tonijn uit. Verdeel de tonijn en courgetteblokjes over de pizza. Bestrooi wat olijfolie en italiaanse kruiden erover. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen wat geraspte kaas erover te doen, maar zonder is het ook erg lekker!

De pizza moet ongeveer 15 minuutjes in de oven. Eet smakelijk!!