Pasta Scampi met spinazie roomsaus

Pasta scampi met spinazie roomsaus, net als bij Vapiano. Wie kent deze topper van Vapiano niet. Wist je dat je deze klassieker prima thuis kan maken? Het is in een half uurtje klaar en een stuk goedkoper. Afgemaakt met lekkere verse pasta en pesto genovese en smullen maar. Dit gerecht is helemaal koemelkvrij door de vegan pesto genovese en soja kookroom. Hierdoor is het recept ook nog eens helemaal koemelkvrij.
Deze heerlijke pasta staat in 20 minuten op tafel! Kijk hier voor dit makkelijke recept van Pasta Scampi met spinazie roomsaus, net als bij Vapiano.
Voor 2 personen
Ingredienten
20 grote garnalen, gepeld (mag uit de diepvries)
2 handjes verse spinazie
4 tl Costa Ligure Pesto Genovese BIO
250 gram verse pasta
100 ml soja room
3 tenen knoflook
2 el olijfolie
Optioneel: 1 chilipeper
Bereiding Pasta Scampi met spinazie roomsaus
Zorg ervoor dat de garnalen ontdooid zijn.
Schenk de olijfolie in een ruime wok of hapjespan en pers de knoflook uit. Voeg vervolgens de garnalen toe en bak 5 minuten tot ze gaar zijn. Als je het pittig wilt, kan je een chilipeper toevoegen. Snijd de chilipeper in dunne ringen en bak mee. Voeg de pesto en de soja kookroom toe en roer door elkaar.
Kook de verse pasta in een pastapan 3 minuten gaar. Roer de spinazie door de pesto roomsaus. Giet de pasta in een vergiet af en meng vervolgens door de pesto roomsaus
Voeg naar smaak zwarte peper en zout toe.
Geniet van je Pasta Scampi met spinazie roomsaus, net als bij Vapiano.

Klik hier voor meer pasta recepten
Klik hier voor meer recepten met garnalen
Dit artikel bevat mogelijk affiliate links
Maria francisca
Deze pasta met spinazie is heerlijk
Priya
Dankjewel! Groetjes Priya