Pannenkoeken met spinazie en feta

Pannenkoeken met spinazie en feta. Deze pannenkoeken met volkorenmeel, verse spinazie en feta zijn heerlijk! Lekker vullende, hartige pannenkoeken die je zo op tafel zet. Deze vegetarische pannenkoeken zijn lekker met een beetje sambal. Ook nog heel gezond door de volkorenmeel en groente. Wil je extra eiwitten aan de pannenkoeken toevoegen? Voeg een schepje BASE247 eiwitpoeder toe. Je hebt helemaal niet veel ingrediënten nodig en ze zijn in een mum van tijd klaar! Zin om een lekker ontbijtje of lunch in het weekend te maken? Deze hartige pannenkoeken zijn snel klaar en heel goed vullend. Hier het recept. 

Voor 4-6 pannenkoeken

Ingrediënten

110 gr volkorenmeel
1/4 pakje feta
2 eieren
2 handjes verse spinazie
1 tl bakpoeder
1 klein ui
Peper en zout
180 ml water
Vloeibare boter om in te bakken
Optioneel: sambal

Bereiding Pannenkoeken met spinazie en feta

Bak een ruime beslagkom en schep de volkorenmeel hierin. Voeg de bakpoeder en het water toe. Breek de eieren en gooi erbij. Klop de alles  door elkaar.

Snijd de spinazie en feta fijn en gooi dit bij het mengsel. Hak de ui in kleine stukjes. Voeg de peper en zout toe. Roer dit goed door elkaar.

Verhit in een kleine koekenpan een scheutje vloeibare margarine en schenk met een soeplepel is volle lepel in de koekenpan.

Draai na 2 minuten de pannenkoek om en laat de andere kant ook nog 2 minuten bakken.

Ik vind het zelf erg lekker om er wat sambal op te smeren bij het eten.

Klik hier voor meer recepten met feta