Vegan pizza’s van Mister Kitchen

Vegan pizza’s van Mister Kitchen. Pizza, I love it. En wist je dat je dit met de producten van Mister Kitchen voedzaam kunt eten. De pizzasaus van Mister Kitchen bevatten namelijk veel groente. Ik mocht een aantal producten van Mister Kitchen testen, waar ik onder andere deze veganistische pizza van maakte. Hoe ik vond? Lees snel verder.

Over Mister Kitchen

Mister Kitchen bestaat uit 3 vrienden, Daan, Maaren en Igor. Waar zij voor staan? Beter eten begint met betere recepten. Mister Kitchen maakt innoverende en smaakvolle producten, zoals pindakaas, broodspreads, pizzasauzen en pizzabodems, pastasaus en falafelburgers. Alle producten zijn een gezonder alternatief van hoe wij de huidige producten kennen. Zo is de pindakaas gemaakt zonder palmolie. De pasta- en pizzasauzen en broodspreads bevatten extra groente, zoals courgette en wortels. En de pizzabodems zijn van desem, waardoor je sneller vol zit. Ideaal toch? En het makkelijke is dat de producten van Mister Kitchen gewoon in de supermarkt zijn te vinden. 

De Mister Kitchen vegan Pizza test 

Ik maakte 2 pizza’s van de producten van Mister Kitchen. Een pizza margerita en een pizza met paprika en kalamata olijven. Beide pizza’s werden afgemaakt met een dikke laag vegan kaas van Violife. Ik deed de pizza’s 2 minuten langer in de oven als op verpakking staat, omdat ik het nog niet krokant genoeg vond. De smaak was heerlijk. De bodem smaakt als een goede Italiaanse pizzabodem, je proeft de desem erin niet terug. De saus is lekker smeuïg en pikant en je hebt gewoon binnen 10 minuten een heerlijke warme. Ik ben goed verrast en heb echt gesmuld. Aanrader toch?

Vegan pizza’s van Mister Kitchen

Klik hier voor pizza recepten