Mumbai Masala – Indian Food in Den Haag

Mumbai Masala, de nieuwe take-away voor Indian Food in Den Haag. In Den Haag zijn wij gek op Indiaas eten en hoe fijn als je het kan afhalen of laten bezorgen. Mumbai Masala zit op centraal plekje aan de Prins Hendrikstraat en maakt hier heerlijke authentieke Indiase gerechten. Afgelopen week kreeg ik een bestelling voor 2 personen thuisbezorgd en vertel je hier mijn ervaring Mumbai Masala, Indian Food in Den Haag 

Over Mumbai Masala

Mumbai Masala is opgericht door twee Indiase heren met een passie voor koken. De hoofdchef, afkomstig uit Punjab, heeft ruim 14 jaar ervaring met de Indiase keuken. Deze deed hij op in diverse restaurants in Verenigd Koninkrijk, Schotland en Ierland. Na deze ervaringen droomde hij van het openen van een eigen zaak. Samen met zijn compagnon en Tandoorichef is dit gelukt. In oktober 2019 opende Mumbai Masala zijn deuren op de Prins Hendrikstraat in Den Haag. Het doel? Iedereen kennis laten maken met de populaire Indiase keuken. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid met speciaal geselecteerde kruiden en specerijen. 

De gerechten

Mumbai masala heeft een kaart met ruim 30 diverse gerechten. Met een grote diversiteit uit Naanwraps, snacks, vegetarische en van gerechten, vleesgerechten, tandoori, biryanis en diverse bijgerechten is er keus genoeg. Wij kozen vooraf voor Vegetarische samosas en Chicken pakoras. Deze gerechten werden geserceerd met een bedje sla eronder. Kleurrijk en vooral lekker verfrissend. Beide snacks waren goed bereid en smaakvol. De samosa was goed gevuld en lekker crispy van buiten. Als hoofdgerecht deelden wij een Chicken Dhansak. Een smaakvolle curry met malse kipfilet in een dikke tomatensaus met een lekkere bite door de linzen en spliterwten. Hierbij aten wij een Pulav Rice en Garlic Naan bij.

Tip: Bestel bij je gerecht wel een bijgerecht als rijst of naan, want dat zit er niet bij. De porties zijn groot genoeg om met 2 personen te eten. 

Mumbai Masala - Indian Food in Den Haag

Allergiewensen

Mumbai Masala houdt goed rekening met dieetwensen. Vooraf aan mijn bestelling gaf ik mijn allergieën door. Zij checkten mijn voorkeur en adviseerde welke gerechten veilig voor mij waren. Wat fijn als er zo meegedacht wordt! De Naan mocht ik niet, die bestelde ik voor mijn gezelschap. Van de andere gerechten heb ik goed gegeten.

Mumbai Masala - Indian Food in Den Haag
Chicken Dhansak

Je proeft de authentieke Indiase smaken terug in de gerechten. Goed gekruid en niet te zout. Ik vind dit een fijne Indiase Take-away. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier bestel.

Lees hier meer Restaurant Reviews in Den Haag