Deze lamsburger met feta en spinazie is zo heerlijk. De smaken van lamsvlees, feta en spinazie passen goed bij elkaar. Dit zie je vaker terug in de Turkse en Libanese keuken. Waarom dan niet als een burger? Je hebt in 15 minuten een goede burger op tafel, dus als je een keer weinig tijd hebt is dit perfect!
Ingrediënten
2 lamsburgers (van het merk Amilahfood)
1 handje verse spinazie
+/- 50 gram feta
2 turkse puntjes
Adju samba (heel pittig!!!) of een andere pittige saus
Optioneel: 2 takjes koriander (fijngehakt)
De lamsburger van Amilahfood is een diepvriesproduct. Bak de lamsburger in de airfryer of frituurpan. Je kan de burger uiteraard ook ontdooid in koekenpan met een beetje olie bakken. Ik heb voor 15 minuten in de airfryer gekozen. Lekker makkelijk. Snijd ondertussen de feta in kleine blokjes.
Snijd de puntje helemaal op en stapel je burger. Eerst de verse spinazie, dan de lamsburger. Verkruimel de feta erboven, voeg wat sambal toe en vervolgens strooi je er wat fijngehakte koriander over.
Meer werk kan ik er niet van maken. Eetse!