Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzen – Productreview

Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzen met heel veel groente. Niet zomaar groente, maar ook nog een de lekkerste geredde groente. Hoe goed en gezond is dit! Ik denk wij allemaal wel gek zijn een portie pasta of een lekkere pizza. Ik maak regelmatig pasta en pizza thuis en gebruik regelmatig verschillende producten als tomatensaus. Dit kan zijn passata, tomatenpuree, pesto, noem maar op, maar nooit kant-en-klare pastsasauzen, puur omdat deze in verhouding duur zijn en veel suiker en zout bevatten. Nu kreeg ik de uitdaging aan de slag te gaan met de Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzen en vertel je hier alles over.

Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzen - Productreview

Over Food Fellows

Food Fellows is een initiatief van de telers coöperatie Harvest House, waar genieten van lekker en gezond eten voorp staat. De sauzen van Food Fellows zijn gemaakt van geredde groente en zijn ook nog 100% natuurlijk. Food Fellows redt de imperfecte tomaten en paprika’s die anders het schap niet halen. Deze worden verwerkt tot sauzen. Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzenn bevatten minstens 60% groente en zijn laag in zout, suiker en vet. De producten zijn duurzaam, voedzaam en puur. Dit is toch wel even anders als de standaard kant-en-klare pastasauzen uit de supermarkt. De EASY Tomato Base is de basissaus soep, saus en pizza. De EASY Pasta Sauce is perfect voor pasta of lasagne. De sauzen van Food Fellows zijn te koop in de koeling bij Plus Supermarkten. 

Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzen - Productreview

Pizza’s met EASY Tomato Base

Een paar keer per jaar komt mijn neefje van 6 bij mij logeren en dan kiezen een thema. Dit keer koos hij voor een pizza party! Ik koop dan een grote vierkante pizzabodem uit de koeling bij de supermarkt. Als basis voor de pizza gebruikte ik de EASY Tomato Base en we belegde de pizza met 3 verschillende smaken, waarvan 2 vegan. Margaritha met cherrytomaten, champignons met uien en kalkoensalami, allemaal met vegankaas. De pizza’s vielen goed in de smaak en we hebben gesmuld! De tomatensaus is dus een perfecte basissaus.

Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzen - Productreview

Ik vind het ideaal dat er in de Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzen meer groente in zit dan een reguliere saus, waardoor dit direct een goede vervanger is. De EASY Tomato Base is voor een klein prijs, € 1,69, in een emmer van 550 gram te koop bij Plus Supermarkten!

Food Fellows Easy Pasta en Pizza sauzen - Productreview

Klik hier voor homemade pizza recepten