Een avontuur vol smaak bij restaurant The India Paradise in Rotterdam

Een avontuur vol smaak, dit is wat je kunt verwachten als je gaat dineren bij The India Paradise in Rotterdam. De Indiase keuken is één van mijn favorieten. Zo veelzijdig en zo rijk van smaak. Heerlijke gerechten in vega, vis of vlees met diverse soorten roti of naan erbij. Mij kun je niet blijer maken. Ik ben al bij diverse Indiase restaurants geweest in Den Haag en Rotterdam en was hierdoor benieuwd hoe het dineren bij The India Paradise is. Het dineren hier is werkelijk fantastisch! Heerlijk geurende gerechten, mooi geserveerd en top van smaak. Wij genoten van de Samosa’s, Pani Puri’ en de Chappal kabab chicken, om daarna door te gaan met de Biryani met lamsvlees, chicken Dopiaza en bhindi masala. Het restaurant zelf is ook gezellig, dus een heerlijk uitje kun je dit wel noemen. In dit artikel vertel ik je alles over het avontuur vol smaak bij restaurant The India Paradise in Rotterdam. 

Eten bij restaurant The Indian Paradise in Rotterdam

Over The India Paradise

Restaurant The India Paradise is gevestigd op de Admiraal de Ruijterweg in Rotterdam. Dichtbij het centrum, maar wel gratis parkeren voor de deur na 18.00. Kijk, dat is ideaal toch! Restaurant The India Paradise in Rotterdam staat bekend om zijn authentieke eten. Het restaurant bestaat ruim drie jaar en is nu al bekend als één van de beste Indiase restaurants in de stad. Tijdens de lockdown hebben ze naam gemaakt door de afhaal- en bezorgmaaltijden. Ook nu in het restaurant zie je veel mensen de gerechten bestellen voor afhaal. Het restaurant is kleurrijk en sfeervol ingericht en eigenaar Arvind verwelkomt je met grote vriendelijkheid. In de keuken staan 2 chefs die de gerechten bereiden. Even wachten is dan ook niet gek, aangezien alles vers gemaakt wordt. 

Eten bij restaurant The India Paradise in Rotterdam

Het restaurant biedt een uitgebreide selectie van klassieke Indiase gerechten, met ingrediënten uit de hele wereld. Voordat ik een keuze kan maken uit deze kaart, begin ik met een The India Paradise cocktail, gemaakt van Gin, Mango liquor, citroengras, chili en verse gember. 

Eten bij restaurant The Indian Paradise in Rotterdam

 De keuze uit vlees-, vis- en vegetarische gerechten is breed. Waaronder de klassieke Pani Puri’s, Pakora’s, Samosa’s of Tandoori gerechten. Samosa’s, Pani Puri’ en de Chappal kabab chicken (soort kleine kipgehakt burgers) is wat wij bestelden. De pani puri’s, dat krokante deegballetje gevuld met kikkererwten, aardappel en kruiden, wat je vult met gekruid water, is een ware smaakexplosie. Ik kende de pani puri’s al, maar voor de gasten die het niet eerder op hadden, was het een leuke verrassing. 

Op de kaart staan ook veel verschillende curries als Rogan Josh, Bhuna, Mughlai chicken curry, Jalfrezi en ga zo maar door. Na de voorgerechten kregen we de Biryani met lamsvlees, chicken Dopiaza en bhindi masala. De gerechten waren allemaal top van smaak en mooi gepresenteerd. Leuk om te delen met je gezelschap. 

Indiase desserts

De Indiase desserts waren eveneens smaakvol en mooi. We kregen een bord vol met Mango Kulfi, Kheer, Gulab Jamun en Rasmalai. 

Eten bij restaurant The Indian Paradise in Rotterdam

Heb je dieetwensen? Geef deze aan tijdens het bestellen, dan kijkt het team of Arvind met je mee welke gerechten er mogelijk zijn. Ze maken hier alles zelf en vers, dus aanpassingen zijn zo gedaan. Fijn hè. 

Eten bij restaurant The Indian Paradise in Rotterdam

Ben je benieuwd naar meer restaurants in Rotterdam? Lees mijn restaurant reviews van Rotterdam op de link.