De lekkerste sushi van Den Haag bij De Sushimeisjes

De lekkerste sushi van Den Haag vind je bij De Sushimeisjes. Ik ben echt gek op sushi!! Ik zeg niet snel dat iets het beste is, maar de sushi van De Sushimeisjes staat al een jaren bij mij op nummer 1. Altijd verse vis, zachte rijst en heerlijke dragonroll combinaties, zoals mijn favoriet The Rainbow Roll met zalm, tonijn, tempura garnalen en avocado. Dit bewijst weer dat niet alleen Japanners goede sushi kunnen maken. Deze twee Nederlandse dames maken fantastische sushi. De Sushimeisjes zijn een begrip in het Haagse en door dit succes openen er steeds meer vestigingen. Ik mocht aanschuiven bij het eerste restaurant van De Sushimeisjes op de gezellige Prins Hendrikstraat in Den Haag. In dit artikel vertel ik je alles over de sushi bij De Sushimeisjes.

De Sushimeisjes in Den Haag

Over De Sushimeisjes in Den Haag

Twee Haagse meisjes, Lisa en Nicole, delen een liefde voor sushi. Zowel voor het maken als het opeten. Na jaren thuis sushi maken vroegen zij zich af, waarom niet een eigen afhaal en cateringbedrijf beginnen? Wat begon met leuke ideeën heeft geleid tot een succes. Zeven jaar geleden openden de meisjes hun eerste zaak op de mooie Prins Hendrikstraat. Sindsdien zijn er twee vestigingen bij op de Valkenboslaan en Nieuw Kijkduin

De Sushimeisjes in Den Haag

Het restaurant van De Sushimeisjes

Ik was te gast bij De Sushimeisjes op de Prins Hendrikstraat. Deze straat in het Zeeheldenkwartier is rijk aan diverse leuke restaurants, lunchrooms en winkels. Met lekker weer kun je plaatsnemen op het terras, maar ook binnen kun je leuk zitten. Met een glas wijn en wat wasabinootjes is het wachten op je sushi zo gepiept. De sushi was net als het bij het bestellen even vers. Lekker om zo in het zonnetje te genieten van de top sushi.

De sushi van De Sushimeisjes

Bij De Sushimeisjes vind je niet alleen de klassieke sushi’s, maar ook nieuwe combinaties. Smaken die Lisa en Nicole zelf lekker vinden. Zoals de rainbowrol met tempuragarnaal, zalm, tonijn en avocado, maar ook de paddo maki met tempura paddenstoelen en zelfs vegan sushi! Sushibowls, sushiburrito of lekkere bites als gyoza en edamameboontjes erbij, genoeg keuze bij De Sushimeisjes. Het belangrijkste is dat alle sushi vers is. De zeewier is niet taai, de sushi is boterzacht en de rollen zijn stevig gedraaid. Echt een feestje om te eten. 

De Sushimeisjes kun je ook bestellen als take-away of laten bezorgen. Houd er rekening mee dat door de populariteit je best even moet wachten op je bestelling. Maar… het is het wachten zeker waard.

Klik hier voor meer restaurant reviews in Den Haag