Eten en shoppen in Nieuw Kijkduin

Eten en shoppen in Nieuw Kijkduin. De Haagse badplaats die voorheen bekend stond om de oude boulevard met carrousel, viskraam, lokale restaurants en Pokémon spotters heeft een ware make-over gehad. Het winkelcentrum aan de boulevard van Kijkduin is na jaren verbouwen weer open. Nu kom je binnen bij de Daily Taste Food Court en loop je zo vernieuwde restaurants, leuke winkels en er komt zelfs nog veel meer.

Eten en shoppen in Nieuw Kijkduin

Of je nu wilt dineren, terrassen, een hapje tussendoor, shoppen of flaneren, je verveelt je niet bij het nieuwe Kijkduin. Samen met een aantal collega bloggers en Instagrammers ontdekten wij de stands in The Daily Taste zoals De Sushimeisjes shop, Warung Mini Kijkduin, The Winehouse, Madame Cocos en nog veel meer. We liepen door naar het Pannenkoekenhuis van Kijkduin, Italiaans restaurant Pavarotti en de mooie kleding- en lifestylewinkel Chase. In dit artikel vertel ik je hier alles over de nieuwe Haagse hotspots in Nieuw Kijkduin. 

Daily Taste Food Court

Daily Taste Food Court is de Foodhall op de vernieuwde boulevard van Kijkduin. De Foodhall heeft iets weg van de Spaanse mercados. Het leuke aan Daily Taste is dat je hier van alles kunt vinden. Bourgondische snacks, Surinaamse broodjes of andere Surinaamse gerechten bij Warung Mini Kijkduin, snoep en ijs bij Bella’s, goede koffie of een lekkere kokosmakroon van Madame Cocos of burger en friet bij cafetaria de Taste of Kijkduin.

Wil je bij één van mijn favo sushi van Den Haag eten? De Sushimeisjes heeft hier een stand! Bij de Winehouse kun je proeven en genieten op het terras en daarna ook een mooie wijn voor thuis kopen in de shop. 

Lokale producten

Net als bij de Spaanse mercados kun je hier ook terecht voor (lokale) boodschappen voor thuis. De Zuivelhoeve, kwaliteitsslager Vleeschmeester, groentewinkel Daily Fresh met groente en (exotisch) fruit en de bekende Haagse Bakkerij van Kempen. Seafood Kijkduin voor Hollandse Nieuwe, verse zalm, krokante kibbeling en gerechten to-go, ze staan hier allemaal met verse en mooie producten. En voor uitgebreid boodschappen doen of een ‘grab and go’ voor op of na het strand is er supermarkt Coop.

Shoppen in Nieuw Kijkduin

Vanuit de Daily Taste loop je op weg naar de boulevard langs allemaal leuke winkels. Eén bijzondere daarvan is Chase Concept Store. Deze winkel staat al jaren op Kijkduin en zit nu in de vernieuwde conceptstore. Bij deze conceptstore vind je woonaccessoires van Riviera Maison en hippe en stijlvolle kleding van diverse merken. Achterin vind je een klein café waar de barista lekkere koffie én Portugese hapjes voor je maakt.

Eten op de boulevard van Nieuw Kijkduin

Het oude Pannenkoekenhuis op Kijkduin is in een nieuw jasje gestoken. Het restaurant en lunchroom is omgetoverd in een piratenschip, voorzien van alle bijpassende details. Vanuit het restaurant lijkt het net alsof je op zee zis. Naast pannenkoeken kun je hier ook terecht voor broodjes en soep.

Eten en shoppen in Nieuw Kijkduin

Aan de andere kant van de Daily Taste zie je Pavarotti Dolce. Deze zoete, roze ijssalon in jaren 60 stijl is de hotspot voor iets zoets. Macarons, Calloni, Bubble Wafels, Cupcakes of ambachtelijk schepijs, alles is hier.

Eten en shoppen in Nieuw Kijkduin


Loop je daar een trap naar beneden, dan kom je in het restaurant Pavarotti. Bij dit Italiaanse restaurants, geïnspireerd op het concept van Vapiano en Happy Italy, bestel je voor een leuk prijsje een pasta of pizza in het grote restaurant met terras aan de boulevard. Wist je dat dit restaurant ook verborgen karaoke kamers te huur heeft?

Eten en shoppen in Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin is een heerlijke plek voor shoppen, eten & drinken en flaneren aan het strand. Al die verschillende keukens, lokale producten en Haagse restaurants, maken Nieuw Kijkduin één van de gezellige stranden van Den Haag.

 Je reist naar Kijkduin met openbaar vervoer met bus 24 vanaf Den Haag centraal of het centrum of loopt vanaf de eindhalte van Tram 3. De auto kun je tegen betaling kwijt in de parkeergarage onder Daily Taste.