Coffeelicious –  Lange Voorhout Den Haag

Den Haag is een breakfast- en lunchroom rijker, Coffeelicious. Op het mooie Lange Voorhout, schuin naast hotel Des Indes, vind je sinds 1 november 2018 Coffeelicious. Gevestigd in een prachtig pand met hoge ramen. Met je kop koffie of thee neem je plaats op de banken in het raamkozijn. Zo geniet je van uitzicht op de mooiste wandellaan van Den Haag.  

In 2012 opende Coffeelicious in Dordrecht. Het familiebedrijf, bestaand uit Fiona, man Marc, moeder Joan en broer Wesley, openden in 6 jaar tijd 5 Coffeelicious panden. Naast Dordrecht, zijn er ook vestigingen in Breda, Rotterdam en sinds kort ook Den Haag.

Bij mijn eerste bezoek aan Coffeelicious in Den Haag was ik vooral onder de indruk van de prachtige locatie en het gezellige interieur. Elk hoekje is weer anders ingericht met mooie kussentjes en klassieke huiskamerelementen.

Naast de bar vindt een enorme vitrine met 8 soorten taart. Deze maken ze allemaal in de winkel, heel leuk te zien. Hierdoor ruikt het ook lekker in de winkel. Dit moest natuurlijk geproefd worden. 

Millionaires Cake 

De Millionaires is te vergelijken met grote Snickers. Lekker zoet en machtig. De Chocolate Fudge is chocoladecake met witte chocolade als topping. Al deze mooie taarten zijn niet alleen hier te eten, je kunt ook hele taarten bestellen.

Dit nuttigden mijn vriend en ik met een kop koffie en thee. Met veel soorten thee smaken als Jasmine, Lady Grey etc. is het nog moeilijk om een keuze te maken. De koffie smaakte zo goed dat die al reden genoeg is om terug te komen.

De kaart is divers met lekkere ontbijtbowls en broodjes voor de lunch. Zelfs vegan gerechten ontbreken hier niet. Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan deze mooie vestiging in Den Haag.

Lees hier meer Restaurant Reviews in Den Haag