De Foodhall Scheveningen is open!

De Foodhall Scheveningen is open! Dit is de nieuwe hotspot op de boulevard, waar er niet één goede keuken is, maar er wel 17 zijn! Thais, Vietnamees, Dimsums, sushi, oesters, bitterballen, Libanees, Mexicaans of burgers, alles zit hier op één plek. De Foodhall Scheveningen zou eigenlijk vorig jaar al open gaan, maar door de lockdown is dit uitgesteld. Vrijdag 28 mei was er dan eindelijke de feestelijke opening, waar zelfs de burgemeester van Den Haag langs kwam. Ik was uitgenodigd voor deze grote opening en vertel je in dit artikel alles over deze zonnige middag. 

Foodhall Scheveningen op de boulevard

De wereldse Foodhall Scheveningen bevindt zich aan het eind van de boulevard van Scheveningen. Tussen het Zwarte Pad en de Pier zie je deze mooie Foodhall. De Foodhall Scheveningen heeft ook een groot terras, want met lekker weer wil je hier wel buiten zitten. Je kijkt uit op de zee en de Pier van Scheveningen. Ik was een beetje vakantie in eigen stad. De Foodhall is prachtig ingericht met veel decoratie en met een bar bij de ingang. Hier bestel onder andere super lekkere cocktails. De Foodhall kun je in één grote ronde bewandelen, waar je overal wat lekkers kunt bestellen.

Bekende Haagse concepten

In de Foodhall Scheveningen staan een aantal bekende Haagse concepten. Pazze e Pizza is een Italiaanse Pizza al Taglio, zoals bekend in Rome. Je kunt hier heerlijke verse pizzastukken bestellen, zelfs vegan! Mijn favoriete Libanees uit Den Haag Restaurant Amier heeft hier ook een mooi plekje bemachtigd. Daarnaast zijn ook Diego’s Burgers, World Temping Flavors en de Resident hier aanwezig.

Aziatisch eten

Ben je net als ik gek op Aziatisch eten? Dan kun je hier los gaan. Vietnamees haal je bij Saigon Streetfood. De springrolls en Bao Buns zijn heerlijk! Dimsums bestel je bij Dim Sum bij Wan Tsam en bij Pad Thai haal je verse Thaise maaltijden voor een prikkie. Sushilovers kunnen terecht bij The Sushibar. De sushi is niet alleen lekker, maar ziet er ook prachtig uit.

Bekende Foodhall ketens

In de Foodhall vind je ook een paar bekende Foodhall ketens. Bij De Ballenbar haal je allerlei soorten bitterballen. La Catrina is bekend om de Mexicaanse keuken en Churros & More spreekt voor zichzelf. Jabugo, die zich ook bevindt in de Westfield Mall of the Netherlands, staat bekend op de Spaanse delicatesse, zoals Manchego en Iberico. Deze zijn wel wat prijziger.

Niet te vergeten ook waard een bezoekje te brengen bij de Gyross Express, Meat on a Stick, Frozen Sweets en natuurlijk de Scheveningse Oesterbar. 

Ik genoot ontzettend van deze middag en al het heerlijke eten. Aangezien het voor mij zo dichtbij is kom hier zeker snel terug, want ik moet nog veel meer proeven. De Foodhall Scheveningen is een aanrader voor elke foodie die in Scheveningen is.

Foodhall Scheveningen