Anne&Max in Den Haag

Anne&Max in Den Haag, wie kent deze populaire nationale keten niet. Anne&Max opende in 2018 het eerste lunchroom in Den Haag, op de Frederik Hendriklaan. Inmiddels heeft Anne&Max wel 4 vestigingen in Den Haag zoals Anne&Max Fahrenheit en Anne&Max Leidschendam. De nieuwste vestiging van Anne&Max op de Hoytemastraat opende afgelopen februari en ik mocht hier een bezoekje brengen. Anne&Max Hoytemastraat zit in het Benoordenhout van Den Haag op twintig minuten lopen vanaf Centraal Station. Wil je liever naar het centrum? Dan kun je naar Anne&Max Kerkplein

Bij Anne&Max kun je de hele dag genieten in de huiskamer in de stad. Een lekker ontbijtje, koffietje, even werken, lunchen of borrelen. Ik kwam op een zondag voor een late lunch en genoot van een Lunchplank voor 2. Lees hier alles over Anne&Max in Den Haag en de nieuwste vestiging op de Hoytema. 

Anne&Max in Den Haag

Over Anne&Max

Anne&Max opende in 2005 de eerste huiskamer in de stad Haarlem. Inmiddels heeft Anne&Max wel 26 huiskamers door verschillende steden in het land. Elke huiskamer is gezellig, warm en sfeervol met gezellige kleuren, schilderijen en planten, waar iedereen zich thuis voelt. Met prachtige planten en aparte hoekjes waaronder een uitgebreide speelhoek voor de kinderen. Anne&Max is namelijk leuk voor het hele gezin. Bij Anne&Max werken ze al 15 jaar direct en indirect met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en werken we er al 15 jaar aan om elk jaar nog beter te worden in onze MVO doelstellingen. Of zoals ze bij Anne&Max zeggen: zodat alles dat goed smaakt, ook goed voelt.

De keuken van Anne&Max

Anne&Max werkt zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten. De kaart is veelzijdig met ook veel vegetarische en vegan opties. Start met een ontbijt voor 2, feestontbijt, smoothiebowl, scones, bananenbrood en nog veel meer. Lunch met lekkere Clubsandwiches met zalm, kip of tofu, rijke gevulde salades, soepen en heerlijke huisgemaakte focaccia’s. Of liever een borrelplankje en een wijntje eind van de middag? Elke dag weer en elke dag vers! Voor het hele gezin veel keuze. Heb je dieetwensen? Bij Anne&Max weten ze exact wat in de gerechten zit en passen zonder moeite alles aan naar jouw wens. Zo knap en fijn dat dit zo gemakkelijk gaat. 

Anne&Max in Den Haag

Lunchplank voor 2

Bij mijn eerste bezoek naar Anne&Max hoytemastraat koos ik voor een lunchplank voor 2. Het was nog wel kiezen, want je kunt ook kiezen uit een High Tea plank, ontbijtplank of borrelplank. De lunchplank lag vol met allemaal lekkere en kleurrijke dingen, helemaal aangepast op mijn dieetwensen. Verse soep, een salade met gegrilde groente en parelcouscous en verse sapjes. Op de plank lag ook verse roerei, waar ik van te voren mocht kiezen uit vegan bacon of zalm. Verder kregen we brood met divers beleg, zoals guacamole, hummus, tofu en geitenkaas met cranberry. Die geitenkaas met cranberry was echt super lekker! Super leuk dat je van alles krijgt. Maak je lunch af met een vers stukje bananenbrood en rollend ga je weer terug naar huis. 

Anne&Max in Den Haag

Anne&Max is een heerlijk plekje om te lunchen, ontbijten of borrelen met familie en vrienden. Ook voor zakelijke afspraken kies ik vaak voor Anne&Max, omdat je in een prettige en niet te formele setting kunt overleggen met lekker eten en drinken. Ik kom graag bij één van de Anne&Max vestigingen in Den Haag.

Anne&Max in Den Haag