Steak & burgers voor sterke vrouwen – restaurant The Iron Lady Rotterdam

Een restaurant met Steaks en Burgers voor dames. Restaurant The Iron Lady in Rotterdam is één van de meest stijlvolle steakhouses. Liever vega? Ook dit kan! Op de Pannekoekstraat in het centrum van Rotterdam vind je deze unieke hotspot. Dé plek om met je zus of vriendin te genieten van lekker eten en mooie cocktails. Ik was uitgenodigd om hier te komen eten en ik vertel je hier alles over. 

The Iron Lady Rotterdam

Over The Iron Lady

The Iron Lady is in maart 2020 gestart door Faruk Dervis en Igor Prkic, oud-eigenaren van de Italiaanse pizzaketen Sugo. Het idee hier achter? Het draait bij The Iron Lady om de Flat Iron Steak, in de UK wordt dit gezien als het mooiste en malse stukje vlees. Maar in plaats van dit serveren in een groot steakhouse, kozen zij voor stijlvoller concept. Een kleurrijk en stijlvol restaurant met een verwarmd terras. The Flat Iron voor dé sterke onafhankelijke vrouw, met daarbij een passend interieur.

The Iron Lady Rotterdam

Fashionable Cocktails

Bij The Iron Lady moet je zeker even een kijkje nemen op de cocktailkaart. Wij begonnen ons avond met een Commonwealth (Piña Colada with Rum, Pineapple & Coconut Water) en Brexit (French ‘75 with Gin, Lemon Juice & Prosecco). De Brexit, dat mooie glas wat ik in hier in mijn handen heb, lijkt op de Pornstar Martine. De prosecco zit in klein glaasje die je erin giet. Zoo yummie!! Aan het eind van de avond proefde wij ook de The Queen Mother (Amaretto Sour with Lime Juice & Eggwhite) met de eigen Iron Lady signature erin. 

The Iron Lady Rotterdam

Steak & Burgers The Iron Lady Rotterdam

De kaart met hoofdgerechten is niet heel ruim, maar juist heel duidelijk. Je kunt kiezen uit een Flat Iron Steak, Bavette, Hamburger en de Vegan Burger. Roos koos voor de Bavette. Een prachtig stuk vlees, mals en  perfect gegaard. Grove zoutkorrels maakt het stukje vlees af. Bij je stuk vlees kies je een saus naar keuze. Ik bestelde de Vegan Burger, wat bestond uit een knapperige broodje met de Beyond Meatburger en vegan kaas. Ik heb er echt van gesmuld. Een goede smaakvolle burger met de juiste saus en broodje.    

The Iron Lady Rotterdam

Tasty bijgerechten

Bij je vlees of burger horen nog bijgerechten. Onze tafel stond vol met brood met boter, zoete aardappelfrietjes, crispy broccoli in oestersaus en gegrilde asperges in Bearnaisesaus. 

Het restaurant + terras is uitnodigend en door de ruime cocktailkaart en wijnkaart zit je hier gerust de hele avond. Ik genoot heb een heerlijke avond gehad met lekkere cocktails en goed eten. Perfect voor lekker avondje uit!

The Iron Lady Rotterdam

Lees hier meer Restaurant Reviews in Rotterdam