Veggie burger diner bij hostel The Golden Stork

Veggie burgers diner bij Hostel The Golden Stork op de Bierkade in Den Haag. Bij een hostel denk je niet direct aan een goede keuken. Laat staan een leuk terras waar je naast borrelen ook nog eens heerlijk kunt lunchen en dineren. Tijdens de lockdowns hebben eigenaars en broers het hostel uitgebreid naar een horeca gelegenheid. En met succes, want het eten is super lekker, bijna allemaal vegetarisch én goed betaalbaar. Na het succes van de lunch (lees hier over lunchen bij The Golden Stork) , mocht ik nu het diner uitproberen. Lees hier alles over de Veggie burgers en diner bij The Golden Stork.

Veggie burger diner bij Hostel The Golden Stork

Over The Golden Stork

The Golden Stork bestaat nu inmiddels 4 jaar op mijn mooie straat, de Bierkade. The Golden Stork, heeft net als velen, een moeilijk jaar achter de rug door de lockdown en corona. Zo ontvingen zij een stuk minder gasten in hostel. Moeilijke tijden vragen om nieuwe ideeën. In hun kleine keuken van drie vierkante meter begonnen ze vorig jaar tijdens de lockdown de ontbijt- en lunchgerechten niet alleen voor de gasten, maar ook klanten aan te bieden. Dit werkte goed! Regelmatig komen er mensen lunch afhalen of toen het weer mogelijk was, lunchen op het terras. Een lekker belegd broodje is bijvoorbeeld maar € 6,-! Nu in de tweede lockdown hebben zij dit uitgebreid naar dineren. 

Veggie burger diner bij Hostel The Golden Stork

Veggie burger diner bij Hostel The Golden Stork

Voor een lekkere snel en vegetarisch diner ben je bij The Golden Stork aan het juiste adres. Het is een geen grote kaart, wat ik eigenlijk wel makkelijk vind. Een bloemkoolsalade, wrap of kiezen uit één van de vier huisgemaakte vegetarische burgers. Wij kozen voor de Aardappel Truffelburger, de Veggie Cheeseburger en de Veggie BBQ pulled pork burger (van jackfruit). De burgers kwamen op tafel op mini palletjes en met lekkere kruidige aardappelpartjes erbij. Met één burger en aardappelpartjes zit je al goed vol. De burger waren heel lekker. Ik ben niet altijd dol op vega burgers en je proeft het verschil dat deze huisgemaakt zijn en niet lijken op de standaard vegaburgers. De aardappelburger was op goed smaak door de kruiden als komijn. De Veggie Cheeseburger is gemaakt van bieten, waardoor het ook echt roze van binnen is. Ontzettend lekker dit. Voor € 10,50 heb je een burgermenu incl. Burger, aardappelpartjes en frisdrank.

Veggie burger diner bij Hostel The Golden Stork

Lees hier de review over lunchen bij The Golden Stork