Roseval – De nieuwe hotspot in de Wagenstraat

Het centrum van Den Haag is weer een nieuwe lunchroom rijker, namelijk Roseval. Roseval, De nieuwe hotspot in de Wagenstraat. Op wagenstraat, op het hoekje waar voorheen Scallywags en Pim’s zaten, vind je nu deze stijlvolle lunchroom. Roseval valt op door het sierlijke logo en het mooi ingerichte groene terras. Dit was voor mij een reden om hier een bezoekje te brengen.

Over Roseval – De nieuwe hotspot in de Wagenstraat

Roseval bestaat sinds februari 2020, echt nieuw dus. Helaas konden zij door de corona pas vanaf 1 juni open. Roseval heeft een prominent plekje op de hoek van Stationsweg en wagenstraat. Op deze weg van het centrum naar Station Holland Spoor komt veel verkeer, dus op het terras geniet van je leuk uitzicht. De lunchroom is stijlvol ingericht met kleurrijke decoratie en pasteltinten. 

Drankjes en sapjes

Bij een lunch bij Roseval horen ook mooie (Instagrammable) drankjes. Zie deze huisgemaakte Ginger Shot Juice, een healthy drankje van gember, sinaasappel, citroen en een snuf cayennepeper. Ik koos voor de Fruit Focus, een sapje van appel, grapefruit, gember, sinaasappel en cayennepeper. Een lekker sapje om je dag mee te starten. Daarnaast kun je ook voor diverse theetjes kiezen, zoals gemberthee of jasmijn. Zit je hier wat later op de dag, dan kun je ook genieten van een gin-tonic of een lekker wijntje. 

Ontbijt & Lunch

Of je nu wilt ontbijten of lunchen, bij Roseval kan het allemaal. Wij kwamen voor de lunch en konden kiezen uit diverse sandwiches, salades en soep. Ook voor vega en vegans is hier keuze. Wij kozen uiteindelijk voor de sandwich roerei met gerookte zalm en spinazie en de salade met zalm, wakame en wasabi. Naast dat de gerechten heerlijk smaakvol zijn, ziet er ook nog eens prachtig uit. 

Roseval is echt een aanwinst voor de stationsbuurt. Dit is een leuk tentje in de buurt om te onthouden. Ook met lekker weer, zit je heerlijk op het terras buiten.

Roseval - De nieuwe hotspot in de Wagenstraat