Restaurant Hudson – De hotspot met Amerikaanse klassiekers

Restaurant Hudson is dé hotspot met Amerikaanse klassiekers. De slogan is ook niets voor niets Tasty Food with an American bite. En houd daarmee ook gelijk rekening dat de porties ook echt Amerikaans (en niet klein) zijn. Een Amerikaans restaurant, dat miste er nog in Den Haag. Dat terwijl wij zo bekend zijn met de Amerikaanse foodstyle. Burgers, Taco’s, Nachos, Steak, Fried Chicken, maar ook Milkshakes en Cocktails. Ik mocht de American Food van Hudson uitproberen bij de eerste vestiging van Hudson in het Statenkwartier. Boven verwachting lekker vond ik het dineren bij Hudson. Ik proefde de Fish taco’s, Garlic shrimps, Tokyo Chicken, Nacho’s en Korean Crunchy Chicken. Genieten is dit met een Cosmopolitan cocktail in mijn hand. Ik ging tonnetje rond naar huis. Lees hier alles over deze avond. 

Restaurant Hudson - De hotspot met Amerikaanse klassiekers

Restaurant Hudson – De hotspot met Amerikaanse klassiekers

Restaurant Hudson is een keten in Den Haag en omgeving en breidt zich steeds sneller uit. De eerste vestiging bevindt zich op het Statenkwartier, aan het begin van de bekende Fred, de Frederik Hendriklaan. Inmiddels zijn er elk Hudson restaurants te vinden in in Almere, Den Haag, Katwijk, Leiden, Noordwijkerhout, Rotterdam, Voorschoten en Zoetermeer. Hudson Statenkwartier is een gezellig restaurant helemaal in de USA-style. Houten tafel, leuke muziek en eten op mooie planken geserveerd. 

Restaurant Hudson - De hotspot met Amerikaanse klassiekers

Shared bites of starters

Het menu bij Hudson is lekker uitgebreid. Typische Amerikaanse gerechten als burgers en steak, of meer fusion Amerikaans als nachos, taco’s en Aziatische bekende kipgerechten. De kaart heeft een goede verdeling van vlees, kip, vega of zelfs vegan, want een Cauliflower Taco klinkt toch ook heerlijk? Ik was dolenthousiast toen ik de shared bites zag en als voorgerecht kozen wij ervoor een paar van deze bites te delen. Op tafel kregen we de Fish Taco’s met kabeljauw, BBQ Chicken Nachos, Garlic Shrimps en de Korean Chicken. De Fish Taco’s waren super zacht en gevuld met crunchy kabeljauw. Kun je niet kiezen? De Route67 is een mixed platter met allemaal lekker voor 4 personen. 

Burgers, steak en vis

Probeer nog plek over te houden voor de hoofdgerechten, want die wil je niet missen. Klassieke beefburgers, vega- en chickenburgers, salades, Chili Con Carne, Steak, Rib-Eye of Teriyaki zalm, gegrilde dorade, wat een keus! Als ik eenmaal USA-style eet, dan wil ik ook een burger. De Korean Crunchy Chicken werd het voor mij. Een dubbele chicken burger van mals vlees met lekkere zwarte sesamsaus, srirachamayonaise op een broodje. De burger was juicy en heel smaakvol. Lekker met een portie friet erbij is dit genieten dit. 

Dieetwensen

Bij de reservering gaf ik mijn dieetwensen door. Eenmaal plaats aan tafel werd ik direct aangesproken over welke gerechten ik wel kon bestellen en wat eventueel aan te passen is. Heel fijn dat hier van te voren naar gekeken is. Was er een vraag, dan was het personeel de beroerdste niet om even met de kok te overleggen. Hier durf met een gerust hart nog een keer aan te schuiven.

Ik vond het dineren bij Restaurant Hudson erg lekker en gezellig. De kaart is zo divers dat er voor elk wat wils is. Ideaal met een groep collega’s of familie. Het eten stond snel op tafel en het diner is helemaal af met de fancy cocktails!

Restaurant Hudson - De hotspot met Amerikaanse klassiekers

Lees hier over meer hotspots in Den Haag