Ramen noodles bij Momiji Ramen in Den Haag

Ramen noodles eten in Den Haag bij Momiji Ramen. Op Netflix heb je een fantastisch programma, The Mind of a Chef. De eerste aflevering gaat over ramen noodlesoep, een populair Japans gerecht. Bij het kijken van dat programma kreeg ik een enorme trek  in een ramen. Waar vind je echt goede Japanse ramen in Den Haag? Ik ging lang bij Momiji Ramen in het centrum van Den Haag.  Lees hier meer over mijn ervaring.

Momiji Ramen in Den Haag 

Een paar weken later liep ik in het centrum van Den Haag en zie opeens dat Momiji sushi (één van de beste sushirestaurants van Den Haag) een zaak ernaast geopend heeft met Momiji Ramen. Daar moest ik natuurlijk eten. Momiji heeft al ruim 10 jaar een prominente plek op het Rabbijn Maarsenplein. Aan de rand van Chinatown en dichtbij de Hema vind je deze plek. Momiji staat bekend om heerlijke en verse sushi.

Ramen en gyzoa’s bij Momiji Ramen in Den Haag 

Momiji ramen is klein en gezellig ingericht. Je hoeft hier niet van te voren te reserveren. Je hebt tafeltjes maar ook hoge tafels aan het raam, waar je uitzicht hebt op het Rabijn Maarssenplein.

Ik koos voor ramen noodles met kip en voor kipgyoza’s (soort Japanse dimsums). Je krijgt een grote bowl met bouillon,  een gekookt eitje, groente en ramen. Daarnaast een schaaltje met krokant gebakken kip die in in je bouillon kon doen. Heerlijk! De gyoza’s waren gestoomd en gevuld met kipgehakt en groente. Wat heb ik gesmuld.

Momiji Ramen is een echte aanrader!  Voor een menu betaal je ongeveer € 15 ,-  en daarvoor krijg je een grote bowl met ramen noodles, gyoza’s en een drankje naar keuze . Het is daar altijd druk, maar de doorloop is snel, waardoor je altijd wel een zitplekje kan vinden. 

Lees hier meer Restaurant Reviews in Den Haag