Van curries tot biryani: Een smakelijke duik in de Indiase keuken bij Indian Curry House in Den Haag 

Liefhebbers van de Indiase keuken opgelet. Het restaurant Indian Curry House in Den Haag serveert smakelijk authentieke Indiase gerechten. Je vind het restaurant op de Thomsonlaan, een zijstraat van de gezellige winkelstraat de Fahrenheitstraat. Van pani puri’s, biryani tot veel curry’s, lekker eten kun je hier goed. Het restaurant bestaat al een aantal jaren, maar heeft sinds een aantal jaar een nieuwe eigenaar en nieuwe chef. Tijd om kennis te maken met ze. Ik bracht op uitnodiging een bezoek aan het restaurant en vertel je in dit artikel alles over Indiaas eten bij Indian Curry House in Den Haag.

Indiaas eten bij Indian Curry House in Den Haag

Indian Curry House is een begrip in de Bomenbuurt in Den Haag. Het Indiase restaurant zit hier op de Thomsonlaan namelijk al 13 jaar. Voorheen stond hier een chef uit Bangladesh, die de populaire Indiase gerechten bereidde. Sinds kort staat hier ook een nieuwe chef, die de gerechten bereid met zijn eigen expertise en smaak. 

Het restaurant met buitenterras is gezellig ingericht en je wordt met grote vriendelijkheid ontvangen. Tijdens mijn bezoek zag ik ook veel klanten voorbij komen voor het afhalen van Indiase gerechten. 

Van Curries tot biryani

De kaart is zoals bij de meeste Indiase restaurants lekker uitgebreid. Heel fijn, want voor ieder wat wils. Keuzestress? Ja, dat komt er wel bij kijken. Ik gaf de chef een paar voorkeuren aan, maar liet me verder die avond verrassen. 

We begonnen het diner met Chicken Tandoori, Pani puri en Seekh Kebab (kebab van lamsgehakt). De gerechten werden mooi geserveerd en waren top van smaak.

Indiaas eten bij The Indian Curry House in Den Haag

We vervolgden het diner met Biryani lam, een kruidig rijstgerecht met grote stukken lamsfilet erdoor. Daarnaast kregen we een fish curry en een bekend groentegerecht, Aloo Gobi. We aten de curry’s met naan en rijst. Vooral de garlic naan was een favoriet aan tafel.

Indiaas eten bij The Indian Curry House in Den Haag


Wij smulden deze avond weer goed van authentiek Indiaas eten. Het blijft één van mijn favoriete keukens! 

Dieetwensen

Heb je dieetwensen? Geef dit door aan de chef. De chef houdt rekening met de bereidingen en wilt zelf een aantal gerechten aanpassen. Zo is er voor mij de room vervangen door kokosroom. Hij kon ook goed meedenken welke naan ik kan eten, super fijn!

Indiaas eten bij The Indian Curry House in Den Haag

Ben jij ook zo gek van Indiaas eten? Lees het artikel 6x Indiase restaurants in Den Haag