Seafood eten met je handen – Wow Crab

Seafood eten met je handen, dit kan bij Wow Crab. Niet thuis, maar in een Instagrammable restaurant in het centrum van Den Haag. Kreeft, krab, garnalen, langoustines of mosselen, alles kun je hier heerlijk opsmikkelen met je handen. Je hoeft niet bang te zijn dat je handen of je kleding vies wordt, want ook hier is natuurlijk aan gedacht. Aan je, met papier gedekte tafel, staat een groot slabbetje en handschoenen klaar. Aan de aanslag maar! Ik als seafoodlover mocht de hippe Wow Crab In Den Haag bezoeken en vertel je hier alles over. 

Over Wow Crab 

Wow Crab! Is een Nederlandse concept die in 2021 de eerste vestiging in de Oude Haven van Rotterdam opende. Na dit grote succes volgde de tweede vestiging, in mijn stad Den Haag! Het concept van Wow Crab is geïnspireerd op de Cajun Seafood boil, afgeleid van de Frans-Amerikaanse keuken. Een plastic zak vol gekookte seafood, aardappels, worstjes, mais en marinade in één zak en marineren maar. Daarna wordt de Seafood boil zo op je tafel geleegd. Wow Crab nam deze trend mee naar Nederland om seafood eten zo leuker en spannender te maken, een waar feest om te delen met vrienden en familie. 

Naast seafood kun je hier ook diverse kip- en ander vleesgerechten bestellen. Cocktails, wijn of sushi met lobster, keuze genoeg. 

Seafood eten met je handen – Wow Crab

Op het menu vind je diverse combo’s, waar je kunt kiezen uit 3 of 4 soorten zeevruchten. Daarnaast kun je ook zeevruchten los bij bestellen. Deze worden allemaal in dezelfde zak gebracht. Wat een spektakel toen het eten op tafel kwam. Een mix van langoustines, mosselen, garnalen en het paradepaardje… de kreeft! Met een klein showtje werd de zak op tafel geleegd. Slabbetjes om en gaan! Yum, smullen dit!  De vis was lekker zacht en goed op smaak. Houd er wel rekening mee dat alle vis dezelfde marinade heeft, dus je kunt de smaak zat worden.

Side dishes 

Mocht je even geen zin hebben in seafood, er staan ook genoeg side dishes op de kaart. Shrimp & Chips, Lobster bisque of zelfs seafood pasta. Alles met seafood en zo lekker diverse. Wij besteldentaco’s met soft shell crab en sushi met lobster erbij. 

De menu’s zijn groot, dus je kunt dit heerlijk met zijn allen delen. Wil jij ook Seafood eten met je handen bij Wow Crab? Neem wel een goed gevulde portemonnee mee, want seafood is niet goedkoop.

Seafood eten met je handen - Wow Crab

Klik hier voor meer restaurant reviews