Illumitato Antipasti avond bij Restaurant Amci

Restaurant Amici introduceert een nieuw concept, de Illumitato Antipasti avond. Of wel, onbeperkt anti-pasti bestellen. Wat een feest, want Amici heeft een breed assortiment aan voorgerechten. Lees hier meer over.

Over Restaurant Amici – Taste of Italy

Restaurant Amici heeft al ruim 5 jaar een prominent plekje op de Van Speijkstraat in Den Haag. Met veel vaste (buurt)gasten zit dit restaurant regelmatig vol. De chef en sinds kort ook eigenaar, Angelo Lenters, is van Napolitaanse afkomst en kent deze keuken als geen ander. Naast de pasta- en pizza gerechten, heeft Amici een ruim aanbod aan antipasti (voorgerechten) en ‘aan tafel bereidingen’. Denk hierbij aan de Pasta Tartufo met parmezaan en verse truffel, zeebaars in zoutkorst en het dessert zabaglione. Afgelopen maart dineerde ik bij Amici en proefde ik deze aan tafel-bereidingen. Lees hier mijn ervaring. Ook voor bijpassende Italiaanse wijnen zit je hier aan het juiste adres. 

Illumitato Antipasti

Tijdens de Illumitato Antipasti avonden kun je de hele avond onbeperkt antipasti bestellen. De porties zijn ten grote van een voorgerecht en ideaal om te delen. Je kunt wel uit 44(!) gerechten kiezen. Vlees, vis of vegetarisch, je vind het hier allemaal. En ja, wat moet je dan kiezen?Wij kwamen met zijn vieren en zo konden we veel verschillende gerechtjes bestellen. Wij kozen voor o.a, tonijncarpaccio, vongole en mosselen, carpaccio bonbons, gegrilde octopus, octopuscarpaccio, lamskoteletjes, gefrituurde calamaris, gegrilde groentes, noem maar op. De tonijncarpaccio, mosselen en vongole en calamaris vonden wij zó lekker, dat we die wel 2x bestelden.

Pasta en Risotto

De gerechten die normaliter groot zijn, zijn nu ook in Antipasti-formaat te bestellen. Zoals de  Risotto Tartufo, Risotto ai frutti di mare én mijn favoriet, zwarte tagliolini met mosselen, inkvis en vongole.

Genieten van echt lekker eten

Wat genoot ik van deze avond. Ik heb namelijk altijd keuzestress wat ik moet bestellen, dat is met dit Illumitato Antipasti concept opgelost. En is te lekker, dan bestel je het gewoon nog een keer. Amici verraste mij voor de 2e keer met echt goed eten. De smaken zijn puur en niet te zout of te vet.

Ook kleine eters is dit concept perfect, want je kunt zelf kiezen hoeveel je besteld. Daarnaast zijn veel gerechtjes ook koolhydraatvrij. 

De prijzen en data

De Illumitato Antipasti diners worden op geselecteerde data gehouden.Wil je ook bij één van de Illumitato Antipasti-avonden zijn? Dit kan op

14 november 2019
13 december 2019
27 december 2019