Ontdek de Authentieke Smaak van Jakarta bij Indonesische restaurant Kopi Kopi in Den Haag

Eten bij Indonesische restaurant Kopi Kopi in Den Haag, hier proef je de authentieke smaken van Jakarta. Dit knusse restaurant in het centrum van Den Haag bestaat al 5 jaar en is nog steeds erg populair. De Indonesische keuken is een mix van pure smaken en ingrediënten. Er wordt veel gebruik gemaakt van gember, rijst, kokosmelk, ketjap etc. Bij dit restaurant kun je a la carte veel bekende en onbekende Indonesische gerechten bestellen. Nasi goreng, Saté kambing of Siomay Bandung (gestoomde dumpling) en Ayam Kalio Pedes. Voor je het weet heb je een tafel vol geurige en kleurrijke gerechten. Ik was uitgenodigd om te dineren bij Kopi Kopi in Den Haag en vertel je hier alles over.

Over restaurant Kopi Kopi
Dit Indonesische restaurant in het centrum van Den Haag biedt een authentieke smaakbeleving uit Jakarta. Het restaurant, dat inmiddels al 5 jaar bestaat, is opgericht door moeder en dochter. Dit knusse restaurant zit in de zijstraat van het bekende Haagse Plein. Door de vitrine met gerechten in het restaurant (wat je bij veel Indonesische toko’s ziet) is het laagdrempelig om binnen te stappen. Het interieur is oranje met authentieke Indonesische souvenirs aan de muren, wat het restaurant een warm en gezellige sfeer geeft. Met een focus op traditionele Indonesische gerechten en gastvrijheid, waan je je in een stukje Indonesië. Bovendien bieden ze afhaalmaaltijden en verzorgen ze Indonesische catering voor diverse gelegenheden in Den Haag.



Bijzondere tropische drankjes
Bij Kopi Kopi kun je authentieke drankjes bestellen, zoals Es Lemon Grass, huisgemaakte ijskoude thee van verse citroen, gember en citroengras, Es Cendol, een typische Indonesische drank van kokosmelk en palmsuiker met groene pandan-bubbels en jackfruit of Es Bali Exotic, frisse kokos drank met verse watermeloen stukjes en vleugje citroensmaak. De laatste werd geserveerd in een bowl, om met een lepel op te slurpen. Bijzonder en lekker fris! Voor mij kan dit ook door als dessert.

De gerechten bij Indonesische restaurant Kopi Kopi in Den Haag
Het menu omvat diverse kleurrijke gerechten, van snacks en soepen tot uitgebreide rijsttafels, geschikt voor zowel individuele diners als familiebijeenkomsten. Wij kozen voor een mix aan snacks, vleesgerechten, groente en nasi. Voor je het weet heb je een tafel vol. Ik proefde een aantal nieuwe gerechten zoals de Siomay Bandung, een Indonesische gestoomde dumpling, bestaand uit kingfish, kip en garnalen in tapiocameel, eieren en tofu, geserveerd met zelfgemaakte pindasaus. Het lekkerste van de avond? De saté kambing, die warm op de grill aan tafel wordt geserveerd.




De keuken is op de hoogte van alle ingrediënten van de gerechten. Heb je dieetwensen? Dan denken ze graag met je mee, wat ontzettend fijn is.
Ik heb een gezellige avond gehad bij Kopi Kopi met lekker authentiek Indionesisch eten en ideaal midden in het centrum.

Klik hier voor meer restaurant reviews in Den Haag