Bistro Madame Moustache – Lekker eten op de Theresiastraat

Op de Theresiastraat in Den Haag vind je Bistro Madame Moustache. Madame Moustache serveert veelzijdige en herkenbare gerechten met een fusion twist. Dat is precies waar ik van houd! Niet alleen een biefstukje of visfilet, maar ook viskoekjes en een veganburger kun je hier bestellen. Voor ieder wat wils! Door de coronacrisis is ook dit restaurant genoodzaakt over te stappen op afhaal- en bezorgmaaltijden. Ik mocht op uitnodiging kennis maken met de gerechten van Bistro Madame Moustache in de bezorgvariant en vertel in dit artikel er alles over. 

Over Bistro Madame Moustache

Bistro Madame Moustache bevindt zich aan het begin van de Theresiastraat, op loopafstand van het Centraal Station in Den Haag. Eigenaresse Ica Verkouteren startte de bistro vijf jaar geleden. Momenteel bezit ook restaurant Tabasco, niet ver van Madame Moustache. Het concept van Bistro Madame Moustache is het serveren van herkenbare gerechten waarbij je je eigen bijgerecht(en) kan kiezen. Want hoe vaak komt het voor dat je liever frietjes i.p.v. gepofte aardappel bij je gerecht wil. Of wil je eet koolhydraatarm en bestel je er liever groente bij. Hier kan dit allemaal. Ica werkt graag met seizoensproducten. Zo kun je nu in de herfst ook gekonfijte fazant en een Stoof van Iberico bestellen. 

Het diner bij Bistro Madame Moustache

De kaart is lekker uitgebreid. Jeetje, wat had ik een moeite om te kiezen uit al die lekkere gerechten. Ik koos als voorgerecht voor de Noordzee- viskoekjes en mijn vriendin voor de Oosterse salade met biefstukreepjes. De gerechten waren heel lekker en vernieuwend van smaak! Daarnaast vond ik het er ook erg mooi uitzien.

Bistro Madame Moustache Theresiastraat

Voor het hoofdgerecht viel onze keus op de gebakken slibtongetjes, bavette met chimichurri en als side dishes frietjes met truffelmayo, gemarineerde paddestoelen en gegrilde groente met muhammara. Een leuke mix van verschillende gerechten die allemaal goed op smaak zijn. De gemarineerde champignons sprongen er echt uit voor mij, wat was dat lekker zeg! Sluit af met een lekker dessert, zoals deze carrotcake. 

Dieetwensen

Ica vind het heel belangrijk om rekening te houden met iedereens dieetwensen. Ik gaf mij allergieën bij mijn bestelling door en alles is tot in de puntjes aangepast voor mij. De slibtongetjes waren bijvoorbeeld gebakken in olie i.p.v. boter. Heel fijn om onbezorgd te bestellen. 

Thuisbezorgd of afhaal?

Bistro Madame Moustache maakt er in deze tijd van corona nog het beste van en verblijd haar gasten thuis met lekkere gerechten. De kaart is zo veelzijdig, dat je hier prima met het gezin kan bestellen. Voor ieder wat wils!

Bistro Madame Moustache Theresiastraat

Klik hier voor meer restaurant reviews in Den Haag