Bowlen en eten – Bally’s Bar & Grill Rijswijk

Onlangs gingen wij voor de 60e verjaardag van mijn vader bowlen en eten bij Bally’s in Rijswijk. Bij Bally’s Bowling bevindt zich ook een Bally’s Bar & Grill, waar je na het bowlen kan dineren. Tot mijn grote verrassing had Bally’s een uitgebreide menukaart met veel keuzes voor vlees, vis en vega. De keuken is erg multicultureel. De voorgerechten variëren van gyoza’s tot brood met harissa.

Mijn keuze viel direct op de zalmfilet met zeekraal en frites. Normaliter serveert Bally’s Bar de zalm met een witte wijn saus, maar in verband met mijn allergieën heb ik de zalm zonder saus besteld. De zalm was heerlijk zacht en met de zoutige smaak van zeekraal was dit echt smullen.

Mijn vriend viel gelijk voor de kipburger met parmezaanse kaas. Hij kreeg een enorme burger van kipgehakt, rucola en mayonaise geserveerd. De burger was rijkelijk bestrooid met vers geraspte parmezaanse kaas.

Wat hebben wij hier genoten. Goede service, heerlijk eten en veel keus. Ze houden rekening met dieetwensen en denken mee met allergieën. Ik had nooit verwacht dat ik bij een bowlingbaan zo lekker en gezellig kon eten. Een echte aanrader voor het hele gezin.