Shared dining met Caribische twist bij Bisou Urban Bistro

Hoe exotisch klinkt dit, shared dining met een Caribische twist. Dit kan bij Bisou Urban Bistro in Rotterdam. Waar moet je aan denken bij gerechten met een Caribische twist? Gerechten met een twist uit de Antilliaanse, Surinaamse, Haïtiaanse, Dominicaanse, Cubaanse keuken en ga zo maar door. Allemaal mooi gepresenteerd, in een klein formaat en leuk om te delen. Dit Instagrammable restaurant in Hillegersberg Rotterdam opende afgelopen oktober en ik mocht snel na de opening een bezoekje brengen. In dit artikel vertel ik je alles over Bisou Urban Bistro.

Shared dining met  Caribische twist bij Bisou Urban

Over Bisou Urban Bistro

Het restaurant Bisou Urban Bistro ligt in het gezellige centrum van de wijk Hillegersberg in Rotterdam Noord. Rotterdam staat bekend als multiculturele stad, maar in Hillegersberg vind je daar nog niet veel vol. Tijd om hier verandering in te brengen, bedacht eigenaresse Pamela Schipper. Pamela heeft ruime ervaring in de hospitality, horeca en marketing. Zij bedacht dit concept, Shared dining met een Caribische twist. Dit wel in een Instagrammable restaurant met lekker veel printjes, roze en sfeer. Wat een unieke plek is dit! Samen met de chef van Caribische komaf maken ze er een waar feestje van. 

Shared dining met  Caribische twist bij Bisou Urban

Shared dining met Caribische twist bij Bisou Urban Bistro

Wat kun je verwachten van een shared dining met een Caribische twist? Lekkere en mooie gerechten met vlees, vis, vega of zelfs vegan! Wij smulden van oesters met een pittige vinaigrette en crispy pulpo.

Wat wat denk je van XL gambas, gemarineerd met knoflookolie en salsa verde, Lil Jerk chicken met lekkere zoete aardappelfrietjes, tostones van gebakken groene banaan, garnalen en Pico de Gallo taco’s met vegagehakt? Heerlijk toch allemaal.

De ceviche van zeebaars, Madam Janet peper en tijgermelk was zalig. Ik ben gek op ceviche! Ik sloot de avond af met de huisgemaakte cocktail van Pamela, Scroppino met lychee! Deze cocktail is echt een must-try! Wat lekker, zoet en romig. De gerechten zijn niet alleen lekker, maar ook heel mooi gepresenteerd.

Dieetwensen bij Bisou Urban Bistro

Heb je dieetwensen of allergieën? De chef maakt alles zelf, dus kan hij elk gerecht voor je aanpassen of je adviseren in je keuzes. Fijn hè. Ik heb super veel lekkere gerechten geproefd, allemaal zonder melk en noten! Dat is prettige aan een ruime kaart. 

Zoals je leest was shared dining met een Caribische twist bij Bisou Urban Bistro een leuke ervaring. Lekkere cocktails, mooie plek, leuke mensen en vooral… Lekker eten!

Shared dining met Caribische twist bij Bisou Urban

Klik hier voor meer reviews van hotspots in Rotterdam.