Sfeervol boven de stad – Doloris Rooftopbar in Tilburg

Sfeervol boven de stad kun je heerlijk genieten van drinks, bites en dining bij de Rooftopbar van Doloris in Tilburg. Doloris is de grootste rooftopbar van de Benelux. Je geniet op 20 meter hoogte van lekkere wereldse gerechten en bruisende cocktails terwijl je uitkijkt over de skyline van Tilburg. Doloris is niet alleen een rooftopbar maar ook een Meta Maze, een surrealistisch doolhof. Ik bracht laatst een bezoekje aan de Instagrammable Doloris rooftopbar en genoot van de cocktails en gerechten. In dit artikel vertel ik je hier alles over. 

Doloris Rooftopbar in Tilburg

Over Doloris

Doloris is gevestigd in het oude PTT gebouw van Tilburg. Het ligt midden in het centrum en op steenworp afstand van het station. Beneden loop je naar de Meta Meza. Getalenteerde kunstenaars uit Berlijn en creatievelingen uit Brabant werkten samen om een prachtig doolhof te creëren. Het doolhof bestaat uit 40 kamers vol verrassende ervaringen. Bovenop de Meta Maze op 20 meter is de grote rooftopbar. 

Doloris Rooftopbar

Met de grote liften kom je naar de enorme Doloris Rooftopbar. Een gezellige, kleurrijke Instagrammable ruimte met veel plekken binnen en ook een enorm terras buiten. Er heerst een ontspannen sfeer en het uitzicht is prachtig. Bij binnenkomst wordt je vriendelijk ontvangen en naar je plek begeleid.

Drinks, Bites & Shared Dining

Of je hier nu komt voor een lekkere cocktail, bites of uitgebreid wilt genieten van shared dining, het kan allemaal. Je hebt ontzettend veel keuze uit wereldse gerechten, ook vega en vegan! Wij smulden van de gefrituurde oesterzwammen met ponzu en zeewier, vegan bitterballen, friet met manchego en mayonaise, de Noorweegse garnalen met spicy cocktaildip en de gemarineerde kipspiezen met jackfruit. Alle gerechten waren goed van smaak, mooi gepresenteerd en leuk om te delen. Wat een feest om hier aan te schuiven. 

De cocktails waren minsten zo bijzonder. Zoals de Pink Pomelo met Bombay Sapphire, grapefruit en tonic of de Tiki Negroni met Bombay Premier, Bacardi en ananas. Mocktails zijn ook verkrijgbaar, vraag hier het personeel naar. 

Dieetwensen

Met dieetwensen gaan ze bij Doloris uitstekend mee om. Ik gaf aan dit ik allergisch ben voor koemelk en noten en bij voor elk gerecht werd er met de keuken naar de mogelijkheden gekeken. Wat ontzettend fijn zo uit eten te gaan. 

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? De gezellige rooftopbar is geopend van woensdag t/m zondag.

Klik hier voor meer leuke hotspots