Omelet met groene aspergetips en kalkoenspek

Omelet met groente aspergetips en kalkoenspek. Een moederdag, -paas of gewone lunch in aantocht? Deze omelet met aspergetips is perfect om je gasten te verwennen met een echt voorjaarsgerecht. Nu het aspergeseizoen is aangebroken is het leuk om daar iets mee te maken. Naast dat het erg lekker is, is het ook nog eens gezond en het ziet er leuk uit in een omelet. Hier het makkelijke recept van omelet met groene aspergetips en kalkoenspek
Ingrediënten
6 eieren
Een half pakje kalkoenreepjes (Lidl)
12 groene aspergetips
1 scheutje vloeibare margarine

Bereiding omelet met groene aspergetips en kalkoenspek
Kook de groene aspergetips in een kleine steelpan beetgaar.
Klop de 6 eieren los in een grote kom. Vervolgens doe je een scheutje vloeibare margarine in een grote koekenpan. Bak hierin de kalkoenreepjes als spekjes. Verdeel de reepjes goed over de pan. Giet vervolgens de los geklopte eieren toe. Verdeel de aspergetips over de omelet zoals je mooi vind en laat dit om een halfhoog vuurtje gaar worden. Lekker met brood of bij een salade.

Klik hier voor meer recepten met asperges
Dit artikel bevat mogelijk affiliate links