Karaoke en Japans eten bij Duke of Tokyo en Izakaya DUKI in Rotterdam

Karaoke en Japans eten, dat is wat je beleeft bij Duke of Tokyo en Izakaya DUKI in Rotterdam. In het centrum van Rotterdam, bij het Hofplein, vind je deze nieuwe hotspot. Duke of Tokyo is een super hippe karaokebar waar je diverse privé karaokekamers kunt huren. Zingen met een hapje of lekkere cocktail erbij in een sfeervolle kamer met neon, muurschilderingen en lichtborden. Voor of na je karaokeparty schuif je aan bij het restaurant Izakaya DUKI, verstopt achter de bar, Hier smul je van allemaal Japanse huisgemaakte gerechten, sake en signature cocktails. Tijdens mijn bezoek aan de Duke of Tokyo begonnen we met een diner in het Izakaya Duki waar we smulden van heerlijke Takoyaki, zalm Tataki, gegrilde dorade, kipspiesjes en nog veel meer. Na het diner zongen we de longen uit ons lijf in de grootste karoakekamer van Duke of Tokyo in Rotterdam. Hoe deze avond was, vertel ik je in dit artikel. 

Over Duke of Tokyo

Bij Duke of Tokyo beleef je karoake zoals het in Japan hoort. Privé kamers waar je met familie en vrienden los kunt gaan. Met bekende nieuwe en oude liedjes, Nederlandstalig of zelfs Bollywood. De eerste Duke of Tokyo openden de eigenaren Has Peter Sengers, Wessel Kruyt en Ben Warren in 2018 in Amsterdam. Na een tweede vestiging in Utrecht werd het tijd voor de grootste Duke of Tokyo in Rotterdam. Deze openden de heren in december 2023 en het is gelijk een succes. Je komt via de bar binnen. Wil je naar het restaurant ga je door een deur en wil je gelijk naar de karaokerooms, dan neem je de trap naar de kelder. De indrukwekkende kelder met muziek, neonlichten en muurschilderingen is voorzien van acht karaokekamers van 4 tot 25 personen. Wij zongen onafgebroken twee uur lang mee met de leukste liedjes van Amy Winehouse, Beyoncé, Anouk en Acda en de Munnink. Cocktailtje erbij die in de kamer wordt bezorgd en genieten maar. 

Izakaya DUKI

Izakaya DUKI is het restaurant van Duke of Tokyo en hier kun je verschillende shared dining gerechten kiezen volgens Japans recept. Wat een keuze op de kaart, ik had moeite om te kiezen. Uiteindelijk stond de tafel vol met zalm tataki, sake clams, yakatori, takoyaki (inktvisballetjes) en wat lekker spiesjes. Daarna volgde de hele dorade van de grill en een tomahawk tonkatsu, geserveerd met Japanse BBQ saus. Wauw, dit was zo zacht en smaakvol, echt een aanrader dit gerecht. 

Neem zeker één van de signature cocktails erbij, want die passen uitstekend bij de gerechten.

Dieetwensen

Heb je dieetwensen? Geef deze dan bij je reservering door en bespreek het bij het bestellen. Bijna alle gerechten werden bereid zonder koemelk, dus dat was ideaal. Fijn dat ik hier zoveel van de kaart kon bestellen. 

Karaoke en Japans eten bij Duke of Tokyo en Izakaya DUKI in Rotterdam

Ik heb een heerlijke Japanse avond gehad bij Duke of Tokyo en Izakaya DUKI in Rotterdam. Alles voor een perfecte meidenavond… cocktails, lekker eten om te delen en karaoke te zingen. Ik boek snel weer karaokekamer, want het was echt heel leuk!

Karaoke en Japans eten bij Duke of Tokyo in Rotterdam

Klik hier voor meer restaurant reviews in Rotterdam