High Tea bij jou in de buurt met hightea.nl

High Tea bij jou in de buurt met hightea.nl. Samen met vriendinnen, je moeder of zussen lekker genieten van een High Tea. De High Tea’s zijn razend populair geworden afgelopen jaren. Super leuk om wat langer samen te zitten en te smullen van allemaal zoete en hartige (kleine) hapjes en sandwiches. Een High Tea is een maaltijd die je eet tussen lunch en avondeten in, bestaande uit een lekkere kop thee en een assortiment van hartige en zoete hapjes.

Deze Britse gewoonte is wereldwijd overgewaaid. Tegenwoordig worden er ook vaker High Tea’s georganiseerd voor babyshowers, vrijgezellenfeesten enz. Op hightea.nl kies en boek je heel makkelijk een High Tea bij jou in de buurt of in een gewenste stad. Je vindt een selectie locaties per stad op basis van o.a. ervaring en reviews. Ik vond via deze site de High Tea bij lunchroom Nieuw Engelhard op de Theresiastraat in Den Haag en mocht daar de High Tea proeven. Lees hier alles over in dit artikel.

Over hightea.nl

De website hightea.nl is een fijne overzichtelijke website waar je High Tea adresjes kunt vinden over het hele land. Zoek je een High Tea in jouw eigen buurt of ga je een weekendje weg en zoek je daar wat leuks? Via deze site zoek en boek je de High Tea naar wens. De adresjes zijn geselecteerd op basis van ervaring en reviews. Je betaalt pas bij de High Tea en je kunt tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Alleen voor High Tea Den Haag kun je al uit 17 Haagse hotspots kiezen, zoals Blossem, Anne&Max, Ted’s, Nieuw Engelhard en andere (bekende) plekken. Naast High Tea’s kun je hier ook workshops en High Tea recepten vinden. Daarnaast kun je nu ook High Tea’s voor thuis bestellen, deze website is de bezorggebieden uit het uitbreiden.

De High Tea bij nieuw Engelhard in Den Haag

Ik mocht de High Tea van lunchroom Nieuw Engelhard beleven. Lunchroom Nieuw Engelhard zit in de gezellige Theresiastraat, een kwartiertje lopen vanaf Centraal Station. Aangekomen bij Nieuw Engelhard was ik onder de indruk van het hippe Instagrammable interieur. Wat mooi en roze van binnen.

Ons tafel stond al klaar met leuk servies van Blond en heel veel smaken losse thee. Daar word ik ontzettend blij van. Wat een keuzes zeg, Rooibos Cranberry, Sencha, Marokkaanse Munt, Earl Grey, yummie! Vooraf gaf ik bij de reserveringen mijn dieetwensen door. Hier is goed rekening mee gehouden. We startten met een etagère vol met wraps, broodjes en quiches.

Tussendoor kreeg ik een citroensorbet ipv ijs met slagroom en daarna kwamen de zoete hapjes op tafel. De High Tea was zeer ruim en je gaat absoluut niet met honger naar huis. Krijg je het niet op? Laat het inpakken en je kunt het zo mee naar huis nemen.

Klik hier voor meer hotspots in Den Haag