Haagse netwerkborrel Bubbels & Babbels

Vorige week was ik bij de Haagse netwerkborrel Bubbel & Babbels.  Suzanne Mau-Asam, eigenaresse van Doors Open Female Hub, organiseert deze netwerkborrel voor vrouwelijke ondernemers op de Javastraat in Den Haag. Een ideale plek om kennis te maken met de Female Hub en kennis te maken met andere ondernemers. Lees meer over deze avond.

Over Doors Open – the Female Hub

Suzanne startte the Female Hub in 2017. Haar doel: haar succesvolle Learning & Development bedrijf Doors Open naar een hoger niveau tillen. Als eigen ondernemer viel het haar op dat er weinig lekkere plekjes buiten huis waren om te werken. Na werken in diverse koffiezaakjes, wilde ze toch graag ook met andere werken. Ze begon haar eigen coworkingplek. Naast het huren van werkruimte kun je hier ook terecht voor co-learning. ZO worden er regelmatig masterclasses gegeven voor en door vrouwelijke ondernemers, zoals social media, Linkedin, persoonlijk leiderschap, crowfunden en nog veel meer. Afgelopen zomer volgde ik er de cursus fotograferen met je smartphone. Bettisem leerde ons veel handvatten voor basic fotografie. 

Afbeeldingsresultaat voor suzanne mau-asam
Suzanne Mau-Asam

Bubbels & Babbels

Elke twee maanden kun je netwerken op een Bubbels & Babbels avond. Met een glas bubbels met aardbei in je hand ontmoet je in één klap allemaal vrouwelijke ondernemers uit regio Den Haag. Naast dat je er leuke samenwerkingen uit kunt halen, is het ook fijn om met andere ondernemers te praten over hun passie en hoe zij dingen aanpakken. Ik kletste deze avond met een jurist, accountant, grafisch vormgever, kindercoach, je vindt er van alles. Mocht je tijdens de borrel trek krijgen staan er allemaal lekkere hapjes klaar op tafel. Op 6 februari 2020 is er weer een Bubbels & Babbels avond.