Share Dine & Wine op het Noordeinde

Share Dine & Wine op het Noordeinde. Aan het eind van het Noordeinde in Den Haag vind je restaurant Share Dine & Wine. Zoals de naam al zegt, shared dining, maar dan in een uniek jasje. Ik probeerde op uitnodiging dit concept uit en was erg verrast. Ik proefde heerlijke gerechten zoals portobello gevuld met geitenkaas. Lees hier alles over deze avond en het nieuwe concept. 

Share Dine & Wine op het Noordeinde

Over Share Dine & Wine

Share Dine & Wine is het voormalige Proeflokaal Sijgje. De eigenaren Wim en zijn vrouw vonden het tijd voor een nieuw concept, Share Dine & Wine. Het interieur van het restaurant is hetzelfde gebleven. Ik vond het plekje bij het raamkozijn erg leuk en was onder de indruk van de grote bar. 

Uniek Shared Dining

De kaart bestaat uit diverse kleine gerechten. Je kiest van te voren of je een 1 of 2 rondes wilt. Op de kaart zie je veel keuzes uit vega, vlees en vis. Samen met je gezelschap kies je 3 gerechten per ronde uit om te delen. Wij gingen voor 2 rondes. 

Share Dine & Wine op het Noordeinde

De gerechten

Wij bestelden verschillende gerechten. Ik had trek in de gegratineerde zalmfilet. Mijn gezelschap wilde de carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas en een broodje pulled pork. Zoals je op de afbeelding ziet serveren ze alle gerechten op prachtige borden. Het ziet er allemaal goed uit. 

Bij de tweede ronde kreeg ik de vis van de dag. Dit waren gemarineerde garnalen. Erg lekker, maar niet heel speciaal als vis van de dag. Samen met de kip cashew en de portobello’s hadden wij wel een tafel vol. De portobello met geitenkaas waren smaakvol en best machtig. De kip cashew was de favoriet van mijn gezelschap. Bij de 2e ronde krijg je een portie verrukkelijk frietjes erbij.

Share Dine & Wine op het Noordeinde

Dieetwensen

Bij Share Dine & Wine houden ze goed rekening met dieetwensen en allergieën. Ik gaf mijn wensen per mail door, zodat de keuken hier van te voren op de hoogte was. Shared Dining was voor ons nu minder geschikt, omdat mijn gezelschap geen vis lust en ik geen rund- en varkensvlees eet. Hierdoor machte onze keuzes niet helemaal. Ook hier speelde  Wim goed op. Zo kreeg zij een grote portie kip cashew, omdat ze maar 1 hoofdgerecht had en kreeg ik weer 2 portobello’s. 

Voor een gezellige avond kun je zeker terecht bij Share Dine & Wine. Het wijnconcept zag ik iets minder terug. De wijn die ze schonken was heerlijk, maar er stonden maar een paar wijnen op de kaart. Al met al vond ik het een leuk concept en ging ik met een volle buik tevreden de deur uit.

Share Dine & Wine op het Noordeinde

Klik hier voor meer restaurant reviews in Den Haag